Αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ – Ποια εκπομπή αλλάζει ώρα

αλλαγές-στο-πρόγραμμα-του-σκαϊ-ποια-ε-1511808

Το ημερολόγιο δείχνει 13 Μαρτίου 2023 και οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ αποφάσισαν ότι χρειάζονται κάποιες αλλαγές στην απογευματινή ζώνη. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και δοκιμάζουν πράγματα, προκειμένου τα ποσοστά τηλεθέασης να είναι όσο το δυνατόν πιο υψηλά.

Έτσι, από σήμερα, το «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά θα βγαίνει στον αέρα στις 14.50 και θα κρατά συντροφιά ως τις 16.45 όπου θα προβάλλεται το δελτίο ειδήσεων στη νοηματική. Στη συνέχεια δεν θα ακολουθεί το «My style rocks» αλλά η εκπομπή μαγειρικής «Γειτονιές στο πιάτο».

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έχει ταξιδέψει σε πολλούς γαστρονομικούς προορισμούς, όμως οι βόλτες στις κοντινές, γνώριμες γειτονιές είναι αυτές που εξακολουθούν να τον γοητεύουν. Ανεξάντλητες και γεμάτες γευστικά μυστικά που περιμένουν να τα ανακαλύψουμε, ο σεφ παρουσιάζει το ανθρώπινο, ζεστό και φιλόξενο πρόσωπο της πόλης αλλά και τους γαστρονομικούς θησαυρούς της.

Στις 18.00 τη σκυτάλη θα παίρνει το ριάλιτι μόδας με τη Κατερίνα Καραβάτου. Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης ετοιμάζονται να χαρίσουν μοναδικές στιγμές στο κοινό με τα σχόλια και την κριτική στις διαγωνιζόμενες με τις τελευταίες βεβαίως να αντιδρούν.

Το «My style rocks» θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη, που ενημερώνει τους τηλεθεατές από τις 19.50 έως τις 21.00 όπου αναλαμβάνει δράση το «Survivor All Star».

Όπως γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό οι εκπομπές αλλάζουν ώρα μετάδοσης ενώ η τουρκική σειρά «Αδίστακτη ερωμένη» κόβεται! Η παραγωγή μυθοπλασίας «κρατήθηκε» στον τηλεοπτικό αέρα μόλις μία εβδομάδα. Μετά το πρόωρο τέλος της «Άγριας Γης», το τουρκικό σίριαλ βγήκε για πέντε επεισόδια αλλά τα χαμηλά νούμερα οδήγησαν τα στελέχη στην απόφαση να το αποσύρουν.

Παράλληλα, θέλουν να «ενισχύσουν» και να βοηθήσουν το «My style rocks», που ακόμη δεν έχει βρει τα πατήματά του και την τηλεθέαση που του αρμόζει.

newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook