Άλλα λέει ο Βορίδης το Σάββατο, άλλα ο Πέτσας την Κυριακή: «Δεν βλέπω τρίτες εκλογές»

άλλα-λέει-ο-βορίδης-το-σάββατο-άλλα-ο-π-1161834

Ο Στέλιος Πέτσας πήρε αποστάσεις από τον Μάκη Βορίδη και απέρριψε το ενδεχόμενο για τρίτες κάλπες, σημειώνοντας πως «η Ν.Δ. θα πετύχει την αυτοδυναμία στις κάλπες της 25ης Ιουνίου»

«Επικοινωνιακή Βαβέλ» φαίνεται πως επικρατεί, τις τελευταίες ώρες, στη Ν.Δ. αφού ο Στέλιος Πέτσας τόνισε, την Κυριακή (28/05), πως δεν πρόκειται να γίνουν τρίτες εκλογές εάν η κεντροδεξιά παράταξη δεν μπορέσει να πάρει την αυτοδυναμία στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι, το Σάββατο (27/05), ο Μάκης Βορίδης ομολόγησε ανοιχτά τον σχεδιασμό της Ν.Δ. για τρίτες κάλπες σε περίπτωση μη «γαλάζιας» αυτοδυναμίας μετά τις 25 Ιουνίου. Ωστόσο, ο Στέλιος Πέτσας δήλωσε, σήμερα (28/05), στο MEGA το εξής: «Στόχος της Ν.Δ. είναι η αυτοδυναμία που θα εξασφαλίσει μία ισχυρή κυβέρνηση στο τιμόνι της χώρας. Θα υπάρχει κυβέρνηση στις 25 Ιουνίου, δεν βλέπω τρίτες κάλπες».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο Στέλιος Πέτσας είπε: «Νομίζω το καθοριστικό είναι ο κόσμος που ψήφισε στις 21 Μαΐου, να μην θεωρήσει ότι όλα έχουν κριθεί. Η κάλπη θα ανοίξει το πρωί της 25ης Ιουνίου και θα ξαναγεμίσει το βράδυ. […]

Θα πρέπει να υπάρξει συμμετοχή, να ξαναδούμε αυτά τα ποσοστά να πηγαίνουν στην κάλπη και εκτιμώ ότι δεν θα έχουμε συντριπτικές αλλαγές στα ποσοστά αυτά, αλλά βλέπω ότι υπάρχει ζήτημα αποσυσπείρωσης του ΣΥΡΙΖΑ, που μπορεί να ευνοήσει άλλους πολιτικούς χώρους».

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook