Άλκηστις και Γιώργος: Τι λένε οι δύο Κρητικοί που δεν ξαναμπήκαν στο Masterchef | Video

άλκηστις-και-γιώργος-τι-λένε-οι-δύο-κρη-838653

Η Άλκηστις Αλεξάκη, ο Γιώργος Ορφανός και η Γιάννα Ρέντεση βρέθηκαν καλεσμένοι στην «Φωλιά των Κου Κου» καθώς είναι οι 3 πρώην παίκτες του MasterChef 3 που δεν κατάφεραν να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

«Ο Ζαχίρ μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις και στο παρελθόν. Υπήρξε περιστατικό που δεν αναφέρθηκε και αναφέρθηκε αργότερα, τότε με την Σπυριδούλα και το βούτυρο και τον Παντελή με τα μανιτάρια. Δεν ξέρω γιατί επέλεξε εκείνη την στιγμή να το κάνει και να μιλήσει, αλλά ο καθένας έχει την γνώμη του», είπε ο Γιώργος Ορφανός.

Η Άλκηστις Αλεξάκη είχε μιλήσει πριν από πολύ καιρό για την ύπαρξη κλίκας, είπε: «Από την μια νιώθω δικαιωμένη και από την άλλη καταλαβαίνω ότι συνεχίζουν οι κόντρες μέσα στο σπίτι. Να, λοιπόν, που βγαίνει κάτι προς τα έξω που δεν το έβγαλα εγώ από το μυαλό μου. Ο Ζαχίρ είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να δώσει δικαιώματα, είναι πολύ χαμηλών τόνων, πολύ ήρεμος στο σπίτι μέσα και όταν ξαφνικά βγαίνει ένας άνθρωπος που έκανες παρέα μαζί του και λέει αυτά τα πράγματα που είχα πει και εγώ στο παρελθόν εννοείται ότι νιώθω δικαίωση.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook