Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η αλλαγή που έκανε ο Νίκος Φώσκολος στην “Υπολοχαγό Νατάσα” για χάρη της

Ο Νίκος Φώσκολος προκειμένου να προχωρήσει η συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε δεχθεί να κάνει μία μεγάλη αλλαγή.

Με αφορμή τη χθεσινή εθνική επέτειο, η Μίνα Τζανετάτου από την εκπομπή, «Ευτυχείτε», επιμελήθηκε ένα βίντεο με άγνωστες ιστορίες από τις ελληνικές πολεμικές ταινίες. Σε αυτό αναφέρεται, πως στην ταινία, «Υπολοχαγός Νατάσσα», ο Νίκος Φώσκολος δεν ήθελε να συνεργαστεί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην αρχή.

Ο Νίκος Φώσκολος δεχόταν πιέσεις από την Finos Film για να συνεργαστεί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη
«Η ιστορία της ταινίας “Υπολοχαγός Νατάσσα” κρύβει πολλές άγνωστες λεπτομέρειες. Υπήρξε για την Finos Film η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών. Αρχικά, ο Νίκος Φώσκολος, ο οποίος σκηνοθέτησε την ταινία δεν ήθελε την Αλίκη Βουγιουκλάκη ως πρωταγωνίστριά του γιατί πίστευε ότι αυτές οι ταινίες είναι λίγο πιο αντρικές.

Όταν πλέον συναντήθηκαν μετά από πιέσεις της Finos Film, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Νίκος Φώσκολος αποφάσισαν να γυρίσουν την ταινία “Υπολοχαγός Ναυσικά”. Το όνομα, όμως, δεν άρεσε καθόλου στην Αλίκη, η οποία τελικά έπεισε τον μεγάλο σεναριογράφο να το αλλάξουν σε “Υπολοχαγός Νατάσα”», όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ