Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η άγνωστη ιστορία πίσω από τη μοναδική αποτυχία της και η backstage φωτογραφία

αλίκη-βουγιουκλάκη-η-άγνωστη-ιστορία-1603796

Ο Μάκης Δελαπόρτας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Katerina» και αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, κάνοντας αναφορά στη «μοναδική αποτυχία της»

Πρόκειται για την ταινία «Το Ταξίδι» (1962). «Αυτή η ταινία ήταν από τις μεγάλες αποτυχίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη και αυτό γιατί ήταν η μοναδική ταινία που η ίδια πέθαινε στο τέλος. Δεν υπάρχει άλλη ταινία που η Αλίκη πέθαινε. Ήθελε να κάνει την ανατροπή και να κάνει και μια δραματική ταινία. Η Αλίκη το προσπάθησε πολλές φορές αν και έφυγε με την πίκρα ότι ο χώρος δεν την δέχτηκε ως μεγάλη ηθοποιό. Είναι λάθος. Νομίζω ότι μετά από 40 χρόνια αυτή η γυναίκα είχε το δικαίωμα να κάνει και κάποια αποτυχία» είπε.

«Η ταινία ξεκίνησε να προβάλλεται και οι ουρές ήταν απίστευτες. Όμως από την πρώτη εβδομάδα, οι ουρές της πρώτης παράστασης συναντούσαν τη δεύτερη, όπου τους έλεγαν να μην μπουν μέσα γιατί η Αλίκη πεθαίνει και έτσι η ουρά διαλυόταν. Ξαφνικά λοιπόν, η ταινία δεν έκανε εισιτήρια. Δεν ήθελαν ποτέ το είδωλό τους να πεθαίνει και γι’ αυτό αυτή η ταινία ήταν η μεγάλη αποτυχία της» αποκάλυψε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Στην εκπομπή προβλήθηκε και μια αδημοσίευτη backstage φωτογραφία από την ταινία. «Είναι η στιγμή που ο Ντίνος Δημόπουλος στήνει τη σκηνή του φινάλε του θανάτου της Αλίκης» ανέφερε, σημειώνοντας πως ήταν η μοναδική ταινία στην οποία έπαιξαν μαζί Αλίκη Βουγιουκλάκη και Νίκος Κούρκουλος.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook