Αλέξης Τσίπρας: «Το μόνο που λειτουργεί άριστα στην κυβέρνηση είναι η μιντιακή προπαγάνδα – Όλοι οι προοδευτικοί πολίτες να εγγραφούν στον ΣΥΡΙΖΑ»

αλέξης-τσίπρας-το-μόνο-που-λειτουργε-930271

Με αναφορές στη νεολαία του κόμματος του, ξεκίνησε την ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, υπογραμμίζοντας το κείμενο διακήρυξης που ενέκρινε η Κ.Ε. Έκανε λόγο για νίκη της δημοκρατίας, τονίζοντας ότι «η ΧΑ δεν είναι πλέον νομιμοποιημένο κόμμα, δεν εκπροσωπείται στη Βουλή» σημείωσε.

Κατηγόρησε τη ΝΔ, λέγοντας «εμείς βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια και εκείνοι μας γυρνούν πίσω στο σκοτάδι».

Ο Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε επίσης στην κυβέρνηση για την απόφαση της να καταργήσει τον ΑΜΚΑ,για τους αλλοδαπούς και αναφέρθηκε στο τραγικό περιστατικό στη Μόρια με τους δύο νεκρούς.Κάλεσε τους γιατρούς και τους δασκάλους να καταργήσουν στην πράξη αυτή την απόφαση, κάτι, που όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ήδη συμβαίνει.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για διαστρέβλωση, φέρνοντας συγκεκριμένα παραδείγματα «αυξάνονται οι μετακλητοί υπάλληλοι, μειώνονται λένε αυτοί (οι δημοσιογράφοι), εγκαταλείπουν το Ελληνικό οι ξένοι επενδυτές, το έργο γίνεται εθνικό λένε αυτοί» σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Απέναντί μας δεν έχουμε απλώς μια δεξιά κυβέρνηση. Έχουμε μια αμοραλιστική κυβέρνηση της δεξιάς – μια πολύ σκληρή και αντιλαϊκή κυβέρνηση. Το μόνο που λειτουργεί πραγματικά άριστα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η μιντιακή προπαγάνδα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

«Να κάνουμε τους πολίτες κοινωνούς της αλήθειας» είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε «απευθύνουμε ένα πλατύ προοδευτικό προσκλητήριο στους προοδευτικούς πολίτες να ενταχθούν στον ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε μεταξύ άλλων.

«Είναι ανάγκη πολιτική να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να οικοδομήσουμε ένα μεγάλο κόμμα» είπε ο Αλέξης Τσίπρας και σημείωσε την ανάγκη να δημιουργηθεί μια μεγάλη προοδευτική συμμαχία.

Ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας για την κλιματική αλλαγή και τον τρόπο που αντιμετωπίζεται από τους «μεγάλους» του πλανήτη, αναφέρθηκε στην 16χρονη Γκρέτα και τα όσα υποτιμητικά γράφτηκαν.

Σε άλλο σημείο είπε «η Αριστερά της εποχής μας είτε θα είναι οικολογική είτε δεν θα υπάρχει» και συνέχισε «εάν η πρώτη 4ετία είχε ως στόχο την έξοδο από τα μνημόνια η επόμενη 4ετία θα είναι αυτή της πράσινης ανάπτυξης» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ο πρόεδρος του, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είμαι εγώ, ο ΣΥΡΙΖΑ είστε εσείς» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας, «ο ΣΥΡΙΖΑ είστε εσείς τα εκατομμύρια των ψηφοφόρων» είπε και πρόσθεσε «ξεκινάμε μια μεγάλη πορεία προς τον λαό».

«Είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε, καλούμε όλους τους προοδευτικούς πολίτες να εγγράφουν στον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook