Αλέξης Τσίπρας: «Νίκη έστω και με μια ψήφο» | Video

αλέξης-τσίπρας-νίκη-έστω-και-με-μια-ψή-879198

Το μήνυμα ότι «δεν θα ξεμπερδέψουν έτσι εύκολα με την Αριστερά, με την προοδευτική παράταξη» έστειλε απ’ τη Δραπετσώνα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε εκδήλωση στον Πολυχώρο Λιπασμάτων.

«Την πορεία προς τα εμπρός μπορεί να την εγγυηθεί μόνο η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές. Νίκη έστω και με μια ψήφο», τόνισε ο Αλ. Τσίπρας. «Και την επόμενη μέρα», σημείωσε, «να είστε σίγουροι ότι θα σχηματιστεί κυβέρνηση. Με προοδευτικό πρόσημο και προοδευτικό πρόγραμμα για να συνεχίσει η χώρα τη πορεία προς τα εμπρός. Την επόμενη μέρα θα σχηματιστεί κυβέρνηση με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί εμείς δε ζητάμε από κανέναν λευκή επιταγή. Γιατί εμείς έχουμε αποδείξει ότι είμαστε δύναμη της συνεργασίας όχι της αλαζονείας».

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι «ομαλότητα και σταθερότητα είναι η επιλογή να προχωρήσουμε μπροστά όλοι μαζί. Να συνεχίσουμε την προσπάθεια να βγει οριστικά η χώρα από τη κρίση. Να επαναφέρουμε τη κανονικότητα στην εργασία.

Έθεσε εξάλλου το ερώτημα ποια ομαλότητα μπορεί να εγγυηθεί ο κ. Μητσοτάκης, «αυτή που εγγυήθηκε μαζί με τους συνεταίρους του, τον κ. Σαμαρά, και τον κ. Βενιζέλο, στα μαύρα χρόνια της διακυβέρνησής τους;».

«Η ομαλότητα, με δυο λόγια, έχει ως προϋπόθεση τη συναίνεση της κοινωνίας στην πολιτική που εφαρμόζεται. Όχι τις λευκές επιταγές», είπε και πρόσθεσε ότι «μια τέτοια αντίληψη, και μια τέτοια πολιτική, είναι ξένη και εχθρική για τη ΝΔ», η οποία «το μόνο που φρόντισε ήταν η ομαλή επιβολή των μνημονίων και των κάθε μορφής αντιλαϊκών μέτρων».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook