Αλέξης Τσίπρας: Ο κόσμος της εργασίας θα δώσει ρεπό διαρκείας στον Μητσοτάκη

Πλήθος κόσμου, με πανό, πλακάτ και συνθήματα ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο, διαδηλώνει αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας. Στο πλευρό τους και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Για χάρη μιας μικρής ελίτ επιχειρηματιών βάζει στο στόχαστρο τον κόσμο της εργασίας, νομοθετεί περισσότερες ώρες δουλειάς, μικρότερο μισθό, νομοθετεί να πληρώνονται οι εργαζόμενοι με ρεπό. Ο κόσμος της εργασίας όμως είναι που θα δώσει ρεπό διαρκείας στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, στον κ. Μητσοτάκη και στους υπουργούς του» δήλωσε από την πλατεία Κλαυθμώνος ο Αλέξης Τσίπρας.Ολόκληρη η δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, κατά την άφιξή του στην πορεία ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο Μητσοτάκη – Χατζηδάκη:

“Η κυβέρνηση της Δεξιάς δείχνει σήμερα το πραγματικό της πρόσωπο. Για ποιών τα συμφέροντα δουλεύει και ποιών τα συμφέροντα εξυπηρετεί.

Για χάρη μιας μικρής ελίτ επιχειρηματιών, ως επί το πλείστον συνδαιτυμόνων και φίλων του κυρίου Μητσοτάκη, βάζει στο στόχαστρο τις δυνάμεις της εργασίας, τον κόσμο της εργασίας.

Νομοθετεί περισσότερες ώρες δουλειάς, μικρότερο μισθό, νομοθετεί να πληρώνονται οι εργαζόμενοι με ρεπό.

Αυτός ο κόσμος της εργασίας είναι που θα δώσει ρεπό διαρκείας πολύ σύντομα στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη. Στον κύριο Μητσοτάκη και στους υπουργούς του. Και μια προοδευτική κυβέρνηση θα έρθει να ανατρέψει αυτές τις ρυθμίσεις του εργασιακού Μεσαίωνα. Θα έρθει να επαναφέρει την χώρα σε τροχιά κοινωνικής συνοχής και τους εργαζόμενους σε συνθήκες αξιοπρέπειας.”

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΠΩΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΣΩΘΟΥΜΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ