Αλέξης Παππάς: Όλη η αλήθεια για την παρουσία του στο Survivor

 

Τι συνέβη τη μέρα που έφυγαν από την παραλία με τον Chris; Ο Αλέξης Παππάς απαντά σε όλες τις απορίες του Νίκου Μουτσινά για το Survivor

Η πιο πολυαναμενόμενη συνέντευξη παίκτη που έχει αποχωρήσει από το Survivor είναι γεγονός. Ο Αλέξης Παππάς έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την έξοδό του από το παιχνίδι, στον Νίκο Μουτσινά. Ο παρουσιαστής του Καλό Μεσημεράκι δεν χαρίστηκε στον ηθοποιό και μοντέλο.

Αρχικά, ο Νίκος Μουτσινάς προσπάθησε να καταλάβει αν ο Αλέξης Παππάς έπαιζε ρόλο στο Survivor ή αν οι αντιδράσεις του ήταν αληθινές. Μεταξύ άλλων, ο Αλέξης δήλωσε και τα εξής:

«Είχα ένα ύφος καυστικό, μερικές φορές ακολουθούσα ένα ρολάκι.
Αν ήμουν χειριστικός γιατί δεν απέτρεψα την τελευταία φορά να μην ψηφιστώ;
Εμείς ήμασταν και οι παίκτες και τα πιόνια.

Μήπως τελικά δεν είχα τόσο άδικο; Γιατί αυτά που έλεγα ήταν η αλήθεια.
Στόχος μου ήταν να βιώσω τη στιγμή, δεν είχα άγχος να φτάσω στον τελικό. Έλεγα κοίτα να απολαύσεις τη στιγμή. Ήθελα να είμαι αυτός που είχα στο μυαλό μου, με την έννοια ότι βλέπω τα πράγματα από μια άλλη οπτική. Δεν ξέχασα ποτέ ότι έχω κάμερες δίπλα μου.
Εμένα σκοπός μου ήταν να αφήσω σε ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα
Οι παίκτες έβλεπαν έναν άνθρωπο που τους έλεγε την πικρή αλήθεια».

Για την πείνα στο Survivor και το περιστατικό με τον Chris Σταμούλη, ο Αλέξης Παππάς είπε: «Την πείνα δεν μπορείς να τη διαχειριστείς. Το στομάχι λέει “πεινάω, δεν ξέρω τι θα κάνεις, μπες μέσα στο δάσος και ψάξε να βρεις τροφή”. Εκείνη τη στιγμή αποφάσισα να φύγω, μου λέει ο Chris “που πας;” και ήρθε μαζί μου. Με έλεγαν μετά ανήθικο, μισογύνη, ήταν μια “καραμέλα” πολύ έντονη κι εγώ δεν ήθελα να αφήσω ένα στίγμα που δεν ισχύει στον έξω κόσμο. Αν είχα κάνει κάτι τόσο βλαβερό σε έναν άνθρωπο, θα είχα φύγει. Όταν δεν έχεις ένα αποδεικτικό στοιχείο για να μπορείς να πεις με σιγουριά αυτό που έχεις στο μυαλό σου είναι και λίγο άκομψο για μένα που το δέχομαι εκείνη τη στιγμή από πόσα άτομα.

Ο Αλέξης Παππάς ανέφερε στη συνέχεια για τον Τζέιμς Καφετζή: «Ο Τζέιμς έλεγε ότι είμαι ανήθικος, με την πρώτη ευκαιρία πέταγε και τη δικιά του ατάκα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Ο Τζέιμς είναι πανέξυπνος και ήταν ένα καλό κίνητρο για μένα να έχω έναν παίκτη με τον οποίο έρχομαι και σε μια ρήξη, σεβασμός. Είναι αξιόλογο το παιδί. Έφτασα κι εγώ στο σημείο να πω ότι φτάνει, μέχρι εδώ, δεν αντέχω άλλο σε αυτή τη φάση. Για το “καρκίνωμα” που είχα πει για τον Τζέιμς δεν ήθελα να περάσω κανένα μήνυμα στους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται με αυτή την ασθένεια, τον είχα στο μυαλό μου σαν ένα ξεχωριστό σώμα».

Ο Αλέξης Παππάς δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει και για την Αλέσια: Συγκεκριμένα δήλωσε: «Δεν παντρεύτηκα. Είχαμε πει ότι θα παντρευτούμε την τάδε ημερομηνία, δεν περίμενα ότι θα κάτσω περισσότερο. Τώρα που έφυγε η ημερομηνία, ήρθε ο Αλέξης».

zappit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ