Αλέξης Κούγιας: Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο – Ίδιο αυτοκίνητο με του Mad Clip

αλέξης-κούγιας-πώς-έγινε-το-σοκαριστι-1300303

Στην εκπομπή “Πρωινό” μίλησε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στον δρόμο για τη Λάρισα όπου πήγαινε για να παρουσιάσει τον νέο προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΛ, Ηλία Φυντάνη.

Ο γνωστός ποινικολόγος υποστήριξε ότι η αιτία του ατυχήματος ήταν τα νερά που είχαν λιμνάσει στο οδόστρωμα και είχαν ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητο που οδηγούσε να χάσει την πρόσφυσή του στο έδαφος.

«Να πάει στο διάολο το αυτοκίνητο» είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε: «Μου έσωσε τη ζωή όμως. Είναι από τις περιπτώσεις που πρέπει να κάνεις αγωγή και στην εθνική οδό και στην κατασκευάστρια εταιρία. Είναι ένα αυτοκίνητο 4×4, ίσως το ασφαλέστερο στην κατηγορία του”.

“Στην ευθεία βρήκε λίμνη νερού και απογειώθηκε. Άρχισε να περιστρέφεται στον δρόμο, πρώτα βρήκε στο πίσω μέρος και ακολούθως έκανε μετωπική σύγκρουση με το διαχωριστικό” σημείωσε.

“Το αυτοκίνητο είναι ακριβώς το ίδιο με του Mad Clip. Αν είχε δένδρο ή κολώνα και χτύπαγε πλάγια εκεί δεν έχεις ασφάλεια από αερόσακους και μπορείς να χάσεις τη ζωή σου” πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος διευκρίνισε πως ο ίδιος γλίτωσε μόνο με κάποιες μώλωπες.

Επιπλέον, ο ποινικολόγος ανέφερε πως κόπηκε από τη βάση της η ζώνη ασφαλείας που φορούσε.

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook