Αλέξης Γεωργούλης στον Super Fm 89.6: Οι Έλληνες να ψηφίσουμε με συνείδηση και βλέμμα προς την Ευρώπη

αλέξης-γεωργούλης-στον-super-fm-89-6-οι-έλληνες-ν-866246

Τη δική του άποψη για την Ευρώπη αλλά και το τι τον οδήγησε στην απόφαση να διεκδικήσει μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο, εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξή του στον Super Fm 89.6 o υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης.

«Κάθε πολίτης πρέπει να έχει πολιτική άποψη και αν μπορεί να ασχοληθεί με τα κοινά θα πρέπει να το κάνει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργούλης, και συμπλήρωσε ότι «πριν ψηφίσουμε την Κυριακή να σκεφτούμε τι έχουμε περάσει όλα αυτά τα χρόνια και αν θα θέλουμε να αλλάξουμε κάτι για το μέλλον».

«Η δική μου απόφαση να κατέβω στις Ευρωεκλογές ήταν ως προς την εξωστρέφεια του πολιτισμού της χώρας, όπου θεωρώ πως μπορώ να βοηθήσω και ο δρόμος προς την Ευρωβουλή έχει θετικά μηνύματα για τον σκοπό αυτό», απάντησε ερωτηθείς για τι επέλεξε να διεκδικήσει μια θέση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Αφορμή για την απόφαση αυτή μάλιστα αποκάλυψε πως ήταν και η συμμετοχή του σε μια μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή στην Αγγλία, όπου βίωσε το πως μπορεί να συμβάλει στην προώθηση της χώρας. Εκεί σύμφωνα με τον ίδιο, είχε την ευκαιρία να βρεθεί και να συνομιλήσει για τα ευρωπαϊκά κοινά και με άλλους συναδέλφους του.

«Οι Έλληνες να ψηφίσουμε με συνείδηση και βλέμμα προς την Ευρώπη, όχι μόνο ανάλογα με το τι γίνεται στο εσωτερικό της χώρας μας».

«Τα τελευταία χρόνια έχουμε βιώσει δύσκολες καταστάσεις και έχουμε συρρικνωθεί. Σε αυτές τις εκλογές θα πρέπει να δούμε πως μπορούμε το διακύβευμα που υπάρχει στις Ευρωεκλογές, να το χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον με τον καλύτερο τρόπο», κατέληξε με την προτροπή «να έρθουμε όλοι λίγο πιο κοντά για να λύσουμε τα μεγάλα προβλήματα, που προκάλεσαν τον φανατισμό και τον εκφασισμό εντός και εκτός της χώρας».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook