Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης: «Οι πολίτες επέλεξαν σταθερότητα και ανάπτυξη – Υψηλές προσδοκίες για μας έχουν οι Χανιώτες»

αλέξανδρος-μαρκογιαννάκης-οι-πολίτ-1697071

Στο Zarpa Radio 89.6 και τον Λεωνίδα Φιλικόζη μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας, στον απόηχο των εκλογών, ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης. Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών εξέπληξε και τον ίδιο:

«Ήταν έκπληξη. Εγώ εκτιμούσα ότι θα ήταν πρώτη η ΝΔ με ασφαλή διαφορά, όπως και στα Χανιά. Αλλά δεν περίμενα τα νούμερα αυτά. Νομίζω ότι οι πολίτες ξεκάθαρα επέλεξαν τον δρόμο της σταθερότητας, της ανάπτυξης και όχι της δημαγωγίας και των ανεύθυνων πειραματισμών. Αναμφισβήτητα είναι μια ιστορική νίκη. Δεν χρειάζεται όμως ούτε αλαζονεία, ούτε πανηγυρισμοί».

Ο κ. Μαρκογιαννάκης δήλωσε πως η πρωτιά στα Χανιά και τη χώρα, σημαίνει αυξημένες απαιτήσεις:

«Για να πήραμε τόσο μεγάλο ποσοστό, σημαίνει πως υπάρχουν και υψηλές προσδοκίες, αλλά παίζει ρόλο ότι ο κόσμος είδε διαφορετικά τα Χανιά την τελευταία τετραετία. Είναι καλύτερα τα Χανιά την τελευταία τετραετία, παρά τα όποια προβλήματα και αν δουλέψουμε ενωμένοι, μόνο κερδισμένα θα είναι τα Χανιά μας».

Για την επίσπευση των εκλογών, ο Χανιώτης πολιτικός είπε πως πρέπει η χώρα να αποκτήσει γρήγορα σταθερή κυβέρνηση:

«Είναι σημαντική η εβδομάδα, γιατί η χώρα πρέπει να έχει σταθερή κυβέρνηση. Βλέπετε τι γίνεται στη γείτονα χώρα, η οικονομία χρειάζεται σταθερότητα, οι αγορές χρειάζονται μια ασφάλεια. Εκτιμώ ότι στις επόμενες εκλογές το ποσοστό της ΝΔ θα είναι ακόμα πιο υψηλό και η αυτοδυναμία είναι πάρα πολύ κοντά. Χρειάζεται ένας νέος δεύτερος γύρος μάχης ώστε να πείσουμε τον κόσμο ότι η χθεσινή επιλογή του είναι η πιο σωστή».

Τέλος, ο κ. Μαρκογιαννάκης δήλωσε αισιόδοξος ότι θα εκλεγεί στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, προσθέτοντας ωστόσο ότι ο ίδιος ξεκινάει από τώρα τον νέο προεκλογικό του αγώνα:

«Εγώ έδωσα έναν πολύ μεγάλο αγώνα, αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος για το αποτέλεσμα που έφερα και αν πάνε όλα καλά η ΝΔ θα έχει τρεις έδρες στα Χανιά στις επόμενες εκλογές, αυτό φαντάζει πολύ πιθανό και πιστεύω θα εκλεγώ. Αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα, χρειάζεται αγώνας και ξεκινάμε από σήμερα για τον νέο γύρο».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook