Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης: «Απονεμήθηκε δικαιοσύνη στον ΟΦΗ, αβάσιμες όλες οι κατηγορίες»

αλέξανδρος-μαρκογιαννάκης-απονεμή-846791

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, λίγες ώρες μετά την εκδίκαση της έφεσης του ΟΦΗ και την αθωωτική απόφαση της Πειθαρχικής Απόφασης της ΕΠΟ, σχολίασε τη δικαίωση της ομάδας του Ηρακλείου με την εξής δήλωση:

«Με χαρά και ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για την οριστική αθώωση του ΟΦΗ.

Η Π.Α.Ε ΟΦΗ είναι ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείο το οποίο θα ήταν τραγικό να δεχτεί το πλήγμα του άδικου υποβιβασμού. Απονεμήθηκε όμως δικαιοσύνη καθώς όλες οι κατηγορίες αποδείχθηκαν αβάσιμες. Οι πρακτικές στημένων παιχνιδιών δεν ανήκουν στο πνεύμα και στην ιστορία της ομάδας του Ηρακλείου. Ο ΟΦΗ θα συνεχίσει να δίνει τις μάχες του εντός γηπέδων κι εμείς θα είμαστε δίπλα στην ομάδα του Ηρακλείου, την διοίκησή του και τους οπαδούς του».

4 thoughts on “Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης: «Απονεμήθηκε δικαιοσύνη στον ΟΦΗ, αβάσιμες όλες οι κατηγορίες»

  1. Χαχαχα το χαιδεμα των ποδοσφαιρικων ομαδων….χαχαχα….ΠΑΕ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ τρομερη πηγη ψηφαλακιων από συστασεως του νεοελληνικου κράτους…..

  2. ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.ΑΝ Ο ΟΦΗ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΠΟΙΟ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ …..ΟΦΙ. ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΠΑΛΑΙΟΜΟΔΙΤΕΣ …ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. Α…ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΑΚΟΜΑ….ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΛΑ.ΧΑ ΧΑ ΧΑ.

  3. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΣΑΣ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΒΟΛΟ. 1-0 ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-3 ΤΕΛΙΚΟ.

  4. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ 14-4-2019. ΠΑΟ-ΟΦΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-0. ΤΕΛΙΚΟ 1-3 Ο ΟΦΗ ΜΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΟΠΩΣ Ο ΑΠΩΛΟΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ. ΑΠΟΔΩΣΗ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ 41. ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50. ΚΑΙ Ο ΟΦΗ [ΣΩΘΗΚΕ] ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΝ. ΑΘΩΟΣ Ο ΟΦΗ ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook