Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Δεν είναι όλες οι γυναίκες φτιαγμένες για να κάνουν οικογένεια»

Η ηθοποιός μίλησε για τους γάμους της, την απόφαση να μην κάνει οικογένεια και την απώλεια του πατέρα της.

Για τους άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της, αλλά και την απώλεια που τη «σημάδεψε», μίλησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και εξήγησε, τον λόγο που δεν έκανε ποτέ οικογένεια.

«Θεωρούσα ότι η δημιουργία οικογένειας είναι μεγάλη ευθύνη, δεν ξέρω αν όλες οι γυναίκες είναι φτιαγμένες για να κάνουν οικογένεια», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αναφέρθηκε στους άνδρες της ζωής της: «Όταν έκανα δύο γάμους, τους συζύγους μου τους έβλεπα σαν πρίγκιπες. Διατηρούμε καλή σχέση μέχρι και σήμερα».

Έπειτα η ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να αλλάξει το επίθετό της: «Το κανονικό μου επίθετο είναι Παπαδοπούλου, το Παλαιολόγου είναι το πατρικό όνομα της γιαγιάς μου. Δεν έχει κάτι κακό το όνομα, απλά είμαστε πολλοί. Στη δουλειά έχω μάθει να είμαι δυναμική, αλλά έχω κι ένα ρομαντικό κομμάτι που περίμενε πάντα τον πρίγκιπα στο άσπρο άλογο», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για την απώλεια που την σημάδεψε, αυτή του πατέρα της. «Η απώλεια του πατέρα μου ήταν μία πολύ σημαντική αλλαγή στη ζωή μου. Για εμένα είναι σαν να μην έφυγε ποτέ. Τα τελευταία χρόνια έπασχε από άνοια, δεν αναγνώριζε κανέναν. Πήγαινα να τον δω και όταν έφευγα, ένιωθα διαλυμένη», είπε συγκινημένη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΕίχαν “γδύσει” όλο το Ηράκλειο – Απέσπασαν πάνω από 30.000 ευρώ
Επόμενο άρθροΠάνω από 2.000 τα κρούσματα κορονοϊού σήμερα στην Κρήτη – Αυξήθηκαν κι άλλο στα Χανιά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ