Alert στα σχολεία των Χανίων για την αύξηση κρουσμάτων – Αδειάζουν οι τάξεις λόγω κορονοϊού

alert-στα-σχολεία-των-χανίων-για-την-αύξηση-1589050

Συναγερμός έχει σημάνει στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση στα Χανιά, μετά την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού τις τελευταίες ημέρες.

Τα κρούσματα έχουν αυξηθεί κυρίως στα δημοτικά σχολεία των Χανίων, με τις τάξεις να αδειάζουν και από δασκάλους και από μαθητές και πολλά τμήματα να οδηγούνται σε «άτυπο» κλείσιμο, χωρίς να έχει παρθεί επίσημη απόφαση από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων.

Σε επικοινωνία που είχε το zarpanews.gr με την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, Πόπη Ψαρουδάκη έγινε γνωστό πως υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τα σχολεία, προκειμένου να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις για την ομαλή διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

«Προσπαθούμε να μην στέλνουμε τα παιδιά στο σπίτι»

«Έχουμε έξαρση τελευταία με άνοδο των κρουσμάτων. Προσπαθούμε να μην στείλουμε τα παιδιά στο σπίτι. Πριν πάμε σε webex(τηλεκπαίδευση) κάνουμε αναπληρώσεις και προσπαθούμε να εξετάσουμε την κατάσταση από κοινού με τα σχολεία. Είμαστε σε alert και προσπαθούμε να δούμε τι γίνεται», δήλωσε η κ. Ψαρουδάκη.

Το ευτυχές της υπόθεσης είναι ότι τα συμπτώματα πλέον είναι ήπια, με όσους νοσούν να μην παρουσιάζουν ιδιαίτερα προβλήματα.

zarpanews.gr

One thought on “Alert στα σχολεία των Χανίων για την αύξηση κρουσμάτων – Αδειάζουν οι τάξεις λόγω κορονοϊού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook