Αλέκος Μαρινάκης: «Το ΚΚΕ θα κάνει πραγματική αντιπολίτευση – Το αποτέλεσμα θα απελευθερώσει κόσμο από τα διλήμματα»

αλέκος-μαρινάκης-το-κκε-θα-κάνει-πραγ-1696820

Στο Zarpa Radio 89.6 και τον Δημήτρη Παππά μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο βουλευτής Χανίων με το ΚΚΕ, Αλέκος Μαρινάκης. Ο κύριος Μαρινάκης δήλωσε χαρούμενος με το αποτέλεσμα, τονίζοντας παράλληλα ότι το κόμμα του θα κάνει πραγματική αντιπολίτευση:

«Το αποτέλεσμα μας κάνει αισιόδοξους και θα είναι και δύναμη για τον λαό, τους εργαζόμενους, τους αγρότες μας για όσα θα έρθουν το επόμενο διάστημα, πλειστηριασμούς, ακρίβεια, φοροληστείες. Στόχος είναι να αυξήσουμε τις δυνάμεις μας και όσο περισσότεροι άνθρωποι στηρίξουν ΚΚΕ, τόσο θα υπάρχει πραγματική αντιπολίτευση. Δώσαμε μάχες στο περιφερειακό συμβούλιο, παλέψαμε για αναβάθμιση των υποδομών, την αντιμετώπιση των προβλημάτων, αλλά το ίδιο θα κάνουμε από όποια θέση και αν βρισκόμαστε. Εμείς δρούμε συλλογικά και έχουμε σημαντικές μάχες να δώσουμε, με τη στήριξη του λαού στις κινητοποιήσεις.»

Επίσης, ο κ. Μαρινάκης δήλωσε ότι ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ δεν έκαναν αντιπολίτευση, προσθέτοντας ότι στις επόμενες εκλογές οι ψηφοφόροι θα ψηφίσουν χωρίς διλήμματα:

«Φάνηκε ότι ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούσαν και δεν έκαναν αντιπολίτευση. Στα πλαίσια της σοσιαλδημοκρατίας ξαναέκαναν ανακατανομή των ποσοστών. Οι δύο αυτές πολιτικές δυνάμεις είναι κοντά, αλλά το ΠΑΣΟΚ είχε ψηφίσει το 75% των νομοσχεδίων της ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ πάνω από 50%. Και οι μεν και δεν έχουν πλέον διακριτές διαφοροποιήσεις, είναι σε δευτερεύοντα και τριτεύοντα ζητήματα. Εγώ νομίζω ότι μετά το αποτέλεσμα χθες θα απελευθερωθούν δυνάμεις που ψήφιζαν με βάση τα διλήμματα που έθεταν τα μεγάλα κόμματα και εμείς είμαστε έτοιμοι να τις δεχτούμε».

zarpanews.gr

One thought on “Αλέκος Μαρινάκης: «Το ΚΚΕ θα κάνει πραγματική αντιπολίτευση – Το αποτέλεσμα θα απελευθερώσει κόσμο από τα διλήμματα»

  1. Γελασαμε πάλι , με 180 βουλευτές η ΝΔ , θα σας βγάλει εκτός και με το νόμο . Μετά μην κλαίτε γιατί εσείς βοηθήσατε να διαλύσει η κεντροαριστερά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook