Άλεκ Μπάλντουιν: Σάλος με τα μπλουζάκια του γιου του Ντόναλντ Τραμπ – Κοροϊδεύει τον ηθοποιό για την τραγωδία

άλεκ-μπάλντουιν-σάλος-με-τα-μπλουζάκι-1306393

Είναι γνωστή η έχθρα του Άλεκ Μπάλντουιν με τον τέως πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Η τραγωδία στη Σάντα Φε, όπου ο Άλεκ Μπάλντουιν σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς με το όπλο που χρησιμοποιούσε στα γυρίσματα, έγινε αντικείμενο χλευασμού για τον γιο του Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ από την προηγούμενη Πέμπτη οπότε συνέβη η τραγωδία δεν σταματά να κοροϊδεύει τον ηθοποιό και να κάνει σχετικές αναρτήσεις στα social media. Μάλιστα, πλέον πουλά και μπλουζάκια στα οποία είναι τυπωμένη η φράση: “Τα όπλα δεν σκοτώνουν τους ανθρώπους. Ο Άλεκ Μπάλντουιν τους σκοτώνει”.

Στο insta story του είχε σύνδεσμο πυο οδηγούσε στον επίσημο ιστότοπο του Τραμπ, όπου το μπλουζάκι πωλείται αντί 27.99 δολαρίων. Σε άλλο insta story ανέβασε φωτογραφία του Μπάλντουιν η οποία έχει υποστεί επεξεργασία και παρουσιάζεται να φορά το ίδιο μπλουζάκι.

Επίσης, την Κυριακή, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ ανέβασε ένα meme των Σίμπσον όπου αναφερόταν: “Ας δούμε όλοι μαζί τον Άλεκ Μπάλντουιν να κατηγορεί το όπλο” και ο ίδιος έγραφε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία: “Είναι μόνο θέμα χρόνου”.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook