Άλεκ Μπάλντουιν: Λεπτό προς λεπτό η τραγωδία – Η εξάσκηση και ο μοιραίος πυροβολισμός

άλεκ-μπάλντουιν-λεπτό-προς-λεπτό-η-τρα-1305074

Ο Άλεκ Μπάλντουιν έκανε εξάσκηση για να τραβήξει το όπλο του και στόχευε με αυτό προς την κατεύθυνση της κάμερας, όταν αυτό εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί η διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς, στη διάρκεια των γυρισμάτων στη Σάντα Φε, όπως αναφέρεται σε δικαστικά έγγραφα.

Όπως σημειώνουν αμερικανικά ΜΜΕ, ο σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο από τη σφαίρα, στεκόταν πίσω από το θύμα. Αυτός δήλωσε πως άκουσε κάτι που έμοιαζε με τον “ήχο ενός μαστιγίου και ένα μεγάλο “μπαμ””, σύμφωνα με την έκθεση της προκαταρκτικής έρευνας που έχει στην κατοχή του το NBC.

“Ο Άλεκ Μπάλντουιν καθόταν σε ένα παγκάκι, μέσα σε ένα σκηνικό εκκλησίας και εξασκείτο στο να τραβήξει όπλο”, σύμφωνα με το έγγραφο. Ο σκηνοθέτης τον κοιτούσε πάνω από τον ώμο της Χάτσινς.

Μετά τον πυροβολισμό, η κινηματογραφίστρια “έπιασε την κοιλιά της”, περιέγραψε ο σκηνοθέτης, προσθέτοντας πως “άρχισε να παραπατάει” και “τη βοήθησαν να ξαπλώσει στο πάτωμα”.

Ο εικονολήπτης Ρέιντ Ράσελ είπε πως δεν γινόταν η βιντεοσκόπηση της σκηνής, διότι το συνεργείο προετοιμαζόταν για το γύρισμα.

Το συνεργείο της ταινίας “Rust” είχε επιστρέψει από ένα διάλειμμα για γεύμα και ο Τζόελ Σόουζα δήλωσε ότι “δεν είναι σίγουρος” ότι το όπλο είχε περάσει από έναν νέο έλεγχο ασφαλείας.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook