Άκυρος ο 7ος Νυχτερινός Αγώνας Χανίων – Θα γίνει «διαδικτυακά»

άκυρος-ο-7ος-νυχτερινός-αγώνας-χανίων-1119878

Η ματαίωση του 7ου Νυχτερινού Αγώνα Χανίων είναι, γεγονός. Η πανδημία, ανάγκασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων, στη Συνεδρίαση της 7-10-2020, να αποφασίσει τη ματαίωση της διεξαγωγής του 7ου Νυχτερινού Δρόμου Χανίων της 17-10-2020 στον φυσικό του χώρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Παραμένουμε αισιόδοξοι ότι σύντομα θα επιστρέψουμε στα παλιά γνώριμα δρομικά μονοπάτια και πως τα υγειονομικά δεδομένα δεν θα μας περιορίζουν στο μέλλον. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η δρομική κοινότητα στο νησί μας έχει μία μοναδική δυναμική και ζωντάνια, που όχι μόνο δεν περιορίστηκε τις δύσκολες αυτές εποχές αλλά, αντίθετα, μεγάλωσε περισσότερο.

Έτσι, αισθανόμενοι  το χρέος μας να προσφέρουμε κάτι σε αυτήν την κοινότητα, ως Σ.Δ.Υ.Χ.αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε σε κάτι νέο, κάτι διαφορετικό, σε μια νέα συνήθεια των δρομέων, στην «ειδική έκδοση»  του Νυχτερινού αγώνα, μία virtual έκδοση!

O Virtual Νυχτερινός Αγώνας Χανίων θα διεξαχθεί κατά την περίοδο από 24έως και 28 Οκτωβρίου 2020, δίνοντας την ευκαιρία, σε όσους το επιθυμούν, να λάβουν μέρος σε έναν διαφορετικό αγώνα.

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μόνο τα 5 χλμ.και να τρέξουν σε όποια διαδρομή τους εξυπηρετεί (στο πάρκο της γειτονιάς τους, στους δρόμους της πόλης τους ή και στο διάδρομο του γυμναστηρίου τους) οποιαδήποτε ημέρα από τις 24 ως τις 28Οκτωβρίου 2020 τους εξυπηρετεί.

Μόνοι τους, παρέα με κάποιο μέλος της οικογένειάς τους ή φίλο, ή σε παρέες μέχρι 9 ατόμων, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να τρέξουν την απόσταση των 5 χλμ.μία ή και περισσότερες φορές, βελτιώνοντας κάθε φορά τον χρόνο τους και ανεβαίνοντας στην κατάταξη των αποτελεσμάτων του αγώνα.

Η εγγραφή στον Virtual Νυχτερινό Αγώνα Χανίων 2020 περιλαμβάνει τη λήψη από κάθε δρομέα ενός ιδιαίτερου αναμνηστικού μεταλλίου του virtual αγώνα, μπάρα ενέργειας, ενός επίσημου running t-shirt της διοργάνωσης και, βεβαίως, του Διπλώματος Συμμετοχής στον αγώνα.

Τον προσωποποιημένο αριθμό συμμετοχής στον αγώνα θα τον λάβει ο κάθε συμμετέχων δρομέας αμέσως μετά την επιβεβαίωση της εγγραφής του ηλεκτρονικά στο email του, ώστε να τον τυπώσει μόνος του και να το φοράει, εφόσον το επιθυμεί, κατά τη διάρκεια του προσωπικού του αγώνα.

Τα αποτελέσματά του κάθε δρομέας θα τα αποστέλλει, ως φωτογραφία από το κινητό ή το ρολόι του, μέσω της εφαρμογής Viber στην ομάδα «Virtual Νυκτερινός Χανίων 2020», όπου μέλη του συλλόγου μας θα καταγράφουν την κάθε επίδοση η οποία και θα κοινοποιείται στη σελίδα μας στο facebook.

Στο τέλος του αγώνα θα σταλεί σύνδεσμος όπου οι αγωνιζόμενοι θα μπορούν να βλέπουν τα αποτελέσματα του αγώνα στο σύνολό τους.

Εγγραφές/ Γενικοί όροι συμμετοχής:

  • Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν από 12/10 και θα κλείσουν στις 21/10 και ώρα 23:59
  • Ο σύνδεσμος εγγραφών είναι ο: https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=c2cbca94f0fa1f466da7781016980284
  • Το κόστος για κάθε αγωνιζόμενο είναι 5,00 ευρώ και η εξόφληση θα μπορεί να γίνεται μόνο ηλεκτρονικά με κατάθεση στον λογαριασμό του συλλόγου:

GR 9302607460000930103339028  της EUROBANK προσκομίζοντας το αντίγραφο της κατάθεσης με το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα ή αποστέλλοντάς το στο email:[email protected]

  • Σε όσους/ες είχαν εγγραφεί νωρίτερα θα σταλεί εκ νέου ενημέρωση για τα τρέχοντα δεδομένα, ώστε να μπορούν να αποφασίσουν αν θα συμμετέχουν. Εφόσον προχωρήσουν στην εξόφληση της εγγραφής τους, θα μπορούν να λάβουν μέρος και θα προστεθούν στην ομάδα Viber και να ανεβάζουν τα αποτελέσματά τους.
  • Το δρομικό κιτ τους θα μπορούν να το παραλαμβάνουν οι συμμετέχοντες, μετά το πέρας του αγώνα, από 31 Οκτωβρίου 2020 έως και 7 Νοεμβρίου 2020, από τα Γραφεία του Σ.Δ.Υ.Χ. (Κυδωνίας 29, Κτήριο Δημαρχείου Χανίων (είσοδος από οδό Καραϊσκάκη)τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:
    • Δευτέρα έως και Παρασκευή από 18:00 – 20:30
    • Σάββατο από 09:00 έως και 11:00.
  • Υπεύθυνη δήλωση (ο κάθε συμμετέχων συμφωνεί με τα κάτωθι):

Δηλώνω υπεύθυνα ότι έχω υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είμαι απολύτως υγιής για να συμμετάσχω στην παρούσα αθλητική δραστηριότητα. Αποδέχομαι πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς μου καθώς και για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει, όπως πτώσεις, κακές καιρικές συνθήκες, κυκλοφορία οχημάτων αλλά και κακή κατάσταση του οδοστρώματος.

Παραιτούμαι από οποιαδήποτε απαίτηση από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με την διεξαγωγή του εικονικού αυτού αγώνα (Virtualrun) και αποδέχομαι ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει κατά το τρέξιμό μου.

Ακόμα, δίνω την έγκρισή μου στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν τις selfieπου θα ανεβάσω ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή χωρίς να έχω καμία οικονομική απαίτηση. Τέλος, δηλώνω ότι θα τρέξω εγώ ο/η ίδιος/α την απόσταση των 5 χλμ χωρίς να χρησιμοποιήσω άλλο μέσο (ποδήλατο, μηχανάκι, κτλ) και τα στοιχεία της επίδοσης που θα δηλώσω θα είναι αληθινά.

  • Διαχείριση προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά στοιχεία που δηλώνονται από τον συμμετέχοντα κατά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής πρέπει να είναι απολύτως αληθή. Σε περίπτωση που η αίτηση/δήλωση συμμετοχής υποβάλλεται από τρίτο πρόσωπο, θεωρείται ότι ο συμμετέχων συμφωνεί για τη διάθεση των προσωπικών του δεδομένων προς τον ΣΔΥΧ μέσω του τρίτου προσώπου.

Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι τα προσωπικά δεδομένα τους παρέχονται σε τρίτους για σκοπούς χρονομέτρησης, σύνταξης καταλόγου αποτελεσμάτων, καθώς και δημοσίευσης αυτών στο διαδίκτυο. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του συμμετέχοντος, που παρέχονται στο πλαίσιο της διαδικασίας αίτησης συμμετοχής, θα αποθηκεύονται και θα χρησιμοποιούνται για σκοπούς που συνδέονται αποκλειστικά και μόνο με τη διεκπεραίωση του αγώνα.

Με την αίτηση συμμετοχής ο συμμετέχων συμφωνεί ότι τα δεδομένα του τυγχάνουν επεξεργασίας για τους σκοπούς της διεξαγωγής του αγώνα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της IAAF & της AIMS. Οποιαδήποτε άλλη επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του συμμετέχοντος, γίνεται μόνο κατόπιν συναίνεσης του υποκειμένου των δεδομένων για τον εκάστοτε δηλούμενο συγκεκριμένο σκοπό.

Για κάθε σχετική πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στον υπεύθυνο διοργάνωσης του Νυχτερινού Δρόμου Χανίων Κο Χρήστο Βασιλείου (τηλ.: 6972299958).

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook