Ακυρώνεται το πασχαλινό παζάρι του Ορίζοντα – Δείτε πως μπορείτε να ενισχύσετε τη δομή

Εν όψει των εορτών του Πάσχα, οι εθελόντριες είχαν κάνει όλη την απαραίτητη προετοιμασία για να λειτουργήσει και φέτος το Πασχαλινό Παζάρι του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας» .

Τα έσοδα του οποίου διατίθενται αποκλειστικά σε οικογένειες παιδιών και ενηλίκων με καρκίνο, ώστε να καλυφθούν έξοδα για τις χημειοθεραπείες/ ακτινοθεραπείες, χειρουργικές επεμβάσεις, ειδικές εξετάσεις ή μεταμοσχεύσεις. Λόγω της πανδημίας φυσικά και δεν είναι εφικτό να λειτουργήσει το Παζάρι Αγάπης του “Ορίζοντα”.

Όμως, οι ανάγκες των ασθενών μας εξακολουθούν να υπάρχουν κι επειδή η χανιώτικη κοινωνία έχει αποδείξει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι δίπλα στον “Ορίζοντα”, φαρμακεία, φούρνοι, σούπερ και μίνι μάρκετ, είχαν την όμορφη πρωτοβουλία να γίνουν σημεία διάθεσης των πασχαλινών μας λαμπάδων, που με τόση αγάπη ετοίμασαν οι εθελόντριές μας. Έτσι, με μία συμβολική δωρεά μπορούμε και φέτος να στηρίξουμε όλοι το έργο του “Ορίζοντα” ώστε να μπορεί να συνεχίσει να βοηθάει τους συνανθρώπους μας.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να συμβάλλετε στην προσπάθειά μας αυτή, με την προβολή από το μέσο σας και να γίνετε σύμμαχοί μας στον αγώνα ζωής που δίνουν οι άνθρωποι αυτοί.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ