Ακυρώνει τα πακέτα για την Ελλάδα – Κρατάει τα Χανιά η φινλανδική Aurinkomatka

ακυρώνει-τα-πακέτα-για-την-ελλάδα-κρα-1163567

Aκυρώνονται τα πακέτα διακοπών του φινλανδού τουρ οπερέιτορ Aurinkomatka για Σαντορίνη, Σύβοτα, Λευκάδα και Πάργα που ήταν προγραμματισμένα την περίοδο από 1η έως 31η Μαΐου 2021, εξαιτίας των αλλαγών στο πρόγραμμα πτήσεων της Finnair.

Εκτός από τους ελληνικούς προορισμούς ακυρώνονται και τα πακέτα για Μαδέρα, Καλαβρία, Μαρμαρίδα και Μαγιόρκα.

Στους ταξιδιώτες προσφέρεται επιλογή αλλαγής ταξιδιού ή επιστροφής χρημάτων της κράτησης. Προηγουμένως, ο τουρ οπερέιτορ είχε ακυρώσει όλα τα ταξίδια με έναρξη έως τις 30 Απριλίου 2021.

Αντίθετα, σύμφωνα με την μέχρι τώρα πληροφόρηση, τα πακέτα Μαΐου για Χανιά την Κυριακή, για Ρόδο την Κυριακή, για Gazipasa την Παρασκευή και για Μάλαγα το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν κανονικά και γι αυτά θα προσφερθούν πιο ευέλικτες προϋποθέσεις αλλαγής κράτησης και ακύρωσης.

Τα πακέτα από την 1η Ιουνίου και μετά θα πραγματοποιηθούν ως έχουν και θα προσφερθούν γι αυτά πιο ευέλικτες προϋποθέσεις αλλαγής κράτησης και ακύρωσης.

Το αργότερο μέχρι τις αρχές Μαϊου, ο τουρ οπερέιτορ θα επανεξετάσει τη δυνατότητα πραγματοποίησης των πακέτων June Sun Trip στην Κρήτη (Πτήσεις προς Χανιά και Ηράκλειο), Ρόδο, Σαντορίνη, Πάργα, Σύβοτα και Λευκάδα, μεταξύ άλλων.

Τα ταξίδια πόλης θα πραγματοποιηθούν κανονικά από την 1η Μαΐου 2021 σε όσες χώρες δεν έχουν ταξιδιωτικούς περιορισμούς και περιλαμβάνονται στο πτητικό πρόγραμμα της Finnair.

tornosnews.gr

3 thoughts on “Ακυρώνει τα πακέτα για την Ελλάδα – Κρατάει τα Χανιά η φινλανδική Aurinkomatka

  1. Κρήτες ξυπνήστε!
    Οι πρόγονοι μας ήταν έμποροι και θαλασσοπόροι και όχι ξενοδόχοι και σερβιτόροι (με όλο τον σεβασμό γιατί και γω σερβιτόρος είμαι,με πτυχίο)

    Χρειαζόμαστε απευθείας ακτοπλοϊκή αυνδεση με Ευρώπη και άρση του εμπάργκο προς την Ρωσία.

    Ιδιωτικές εταιρείες ελληνικές που αντί να επενδύσουν στο τσιμέντο θα προωθούν απευθείας κηπευτικά φρούτα και όλα τα άλλα προϊόντα μας που μένουν απουλητα.
    Προϋπόθεση είναι όμως η απευθείας σύνδεση έτσι ώστε η νταλίκα να φεύγει από Κρήτη γρήγορα φτηνά και ανταγωνιστικά προς τους Ιταλούς και ισπανους εμπόρους.
    Λεφτά υπάρχουν, πλούσιοι Έλληνες υπάρχουν. Γίνετε πατριώτες,επενδύστε ένα τμήμα του κεφαλαίου σας στην Ελλάδα και τα υπόλοιπα χαρείτε τα στις offshore στην Ελβετία και στο Dubai η κάτω από τα στρώματα σας στα οποία θα κοιμόμαστε με καλύτερη συνείδηση

  2. Ναι σιγά μην ασχοληθούμε με κήπους και ιστορίες και να παρακαλάω τον φτωχο ελληναρα να αγοράσει από μένα και όχι από το Λιντλ στην μισή τιμή.και οσο για τις εξαγωγες που ειναι μια καλη λυση,το καθεστος της ελλαδας δεν ειναι καθολου ευνοικο.πιο πολλα ειναι οι φοροι και δασμοι παρα το κερδος.ουτε το ελαιλαδο δεν μπορουμε να εκμεταλλευτούμε ουτε και την ρακη αν δεν μας παρει το κρατος την μεριδα του λεοντος.ο τουρισμός έχει το χρήμα και αυτό γιατί μπορούμε και φοροδιαφεύγουν λίγο…αλλιώς 24%φπα+22% φορος εισοδήματος=46% +ασφαλιστικές εισφορές+δημοτικά τελη+Τέλος επιτιδευματος.πανω απο το μισό ταμείο είναι φόροι.βάλε και ενοίκιο.. δεη..υπαλλήλους+ΙΚΑ.. Δεν μένει τίποτα αν δεν κλέψεις.και με τις εξαγωγές έχει και άλλα έξοδα και εκεί δεν σε παίρνει να φοροδιαφεύγεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook