Ακυρώνει όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του ο Δήμος Κισσάμου

ακυρώνει-όλες-τις-πολιτιστικές-εκδηλ-1085749

Μετά και την έκδοση της ΚΥΑ 48595/2020 που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 3159/Β/31-7-2020 σχετικά με τα νέα μέτρα για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού COVID 19, απαγορεύονται προσωρινά στο σύνολο της Επικράτειας οι δημόσιες ανοικτές εκδηλώσεις τοπικού ή μη χαρακτήρα από ιδιωτικούς ή μη φορείς και η πραγματοποίηση πανηγύρεων για το χρονικό διάστημα από 1.8.2020 έως και 31.8.2020.

Κατόπιν αυτού, ο Δήμος Κισσάμου με αίσθημα ευθύνης και δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία και ασφάλεια των δημοτών μας και των επισκεπτών και προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού, σας ενημερώνει ότι ακυρώνονται όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για το φετινό καλοκαίρι από τον Δήμο και από την Κ.Ε.ΔΗ.Κ..

Επιπλέον, αποφασίστηκε μέρος των χρημάτων που προορίζονταν για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, να δοθούν για τις ανάγκες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.-Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης στα Κουτουφιανά Κισσάμου.

Ελπίζουμε το επόμενο καλοκαίρι να έχει εξαλειφθεί η πανδημία, να επιστρέψουν όλα στην κανονικότητα και να πραγματοποιηθούν ξανά όλες οι πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις και δράσεις του Δήμου, της Κ.Ε.ΔΗ.Κ. και όλων των φορέων του τόπου μας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook