Άκρως συγκινητικό αναμένεται το τελευταίο επεισόδιο στο «Κόκκινο Ποτάμι»

άκρως-συγκινητικό-αναμένεται-το-τελε-1024550

Ακρως συγκινητικό αναμένεται να είναι το τελευταίο επεισόδιο στο «Κόκκινο Ποτάμι», σύμφωνα με όσα δήλωσε η Χαρά – Μάτα Γιαννάτου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN.

«Οι τελευταίες σκηνές είναι αρκετά δύσκολες και συναισθηματικά φορτισμένες. Σιγά σιγά καταλαβαίνουμε ότι αυτό το ταξίδι φτάνει προς το τέλος του» δήλωσε η ηθοποιός. Παράλληλα, για τις μέρες του εγκλεισμού, η ίδια είπε: «Ήμουν περισσότερο ήρεμη. Έκανα πράγματα που δεν έκανα πριν, όπως να μαγειρεύω και να τρώω σπίτι μου. Η μεγάλη αλλαγή ήταν όταν ήρθα πρώτη μέρα στο γύρισμα. Ξαφνικά αρκετός κόσμος γύρω μου, αλλά σιγά σιγά επανερχόμαστε στους παλιούς ρυθμούς μας».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι ο πατέρας της, Νίκος Γιαννάτος, ήταν ο μπασίστας των Πυξ Λαξ. «Έχω μεγαλώσει με τη μουσική τους. Ήμασταν σε επαφή με όλη τη μπάντα. Εγώ και η αδελφή μου πηγαίναμε σε όλες τους τις συναυλίες. Το ζούσαμε ως θαυμάστριες. Ακόμα και σήμερα, δεν υπάρχει κάποιο κομμάτι από το συγκρότημα που να το ακούω και να μην μου θυμίζει κάτι από τα παιδικά μου χρόνια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook