Ακρόπολη: «Μου ήρθε τρέλα, είναι τραγικό» – Ξέσπασε η μητέρα του 18χρονου που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι

ακρόπολη-μου-ήρθε-τρέλα-είναι-τραγικ-1673724

Συγκλονίζουν η μητέρα, ο πατέρας και η γιαγιά του 18χρονου, ο οποίος δέχτηκε άγρια επίθεση με μαχαίρι ενώ βρισκόταν με τους φίλους του, στην περιοχή της Ακρόπολης, το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα (17/4). Οι δύο ανήλικοι δράστες συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές. Πρόκειται για δύο 17χρονους, οι οποίοι επιτέθηκαν στον 18χρονο και την παρέα του προκειμένου να τους ληστέψουν (δείτε ΕΔΩ).

Την ίδια ώρα, ο 18χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», καθώς τραυματίστηκε στον λαιμό και την κοιλιά του. Υποβλήθηκε σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση, αφού έχασε πολύ αίμα και τα επόμενα 24ωρα θα βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα του 18χρονου δεν μπόρεσε να κρύψει την αγωνία της. «Το παιδί είχε πάει βόλτα με τους φίλους του, κάτω από την Ακρόπολη. Κατά τις 12.30 το βράδυ με πήρε τηλέφωνο ο πατέρας του ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο» λέει η μητέρα του 18χρονου στην κάμερα της εκπομπής, έξω από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο γιος της.

«Καθόταν με τους φίλους του σε ένα πεζούλι και δύο ανήλικοι τους πλησίασαν. Στην αρχή τους ζήτησαν τσιγάρο και μετά τους είπαν να τους δώσουν το κινητό και την τσάντα. Τον γιο μου τον πήραν σε ένα σημείο λίγο πιο πέρα με την απειλή μαχαιριού. Κάποιοι άλλοι τρόμαξαν. Ο γιος μου λίγο αντιστάθηκε, ήταν η πρώτη του αντίδραση και τον μαχαίρωσε» είπε συντετριμμένη η γυναίκα.

Ένας από τους φίλους του Δημήτρη κυνήγησε τους δράστες και κατάφερε να ακινητοποιήσει τον έναν δράστη. Στη συνέχεια κατέφθασε η Αστυνομία.

«Ήταν πέντε 18χρονα παιδιά που έκαναν τη βόλτα τους. Τι να κάνουμε; Να τα κλείσουμε στο σπίτι; Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το παιδί», λέει η μητέρα του και «λυγίζει» μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Μου ήρθε τρέλα μέχρι να δω και το παιδί να βγαίνει από το χειρουργείο. Είναι δύσκολο, τραγικό. Αυτό που συμβαίνει πια είναι ανεξέλεγκτο», συνέχισε η μητέρα του 18χρονου.

Ο πατέρας του Δημήτρη ανέφερε ότι όταν οι γιατροί διαπίστωσαν χθες την κατάσταση του 18χρονου, τους έδωσαν πιθανότητες 50-50% το παιδί τους να κρατηθεί στη ζωή.

«Ξαφνικά με αφορμή ότι ήθελε ένα τσιγάρο τον πλησίασε ο ένας από τους δράστες και του έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό» είπε ο κύριος Φώτης περιγράφοντας την επίθεση. Σημείωσε ότι το μαχαίρι πέτυχε τον γιο του στην αορτή, με αποτέλεσμανα χάσει πολύ αίμα.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται και η γιαγιά του 18χρονου. «Εκεί που περπατούσε στον δρόμο ο δράστης έβγαλε ένα μαχαίρι, του έδωσε μία και σηκώθηκε και έφυγε», λέει η ηλικιωμένη στην ίδια εκπομπή. «Μοναχοπαίδι είναι. Ο Δημητράκης, ένα καλό παιδί», πρόσθεσε η γιαγιά του 18χρονου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook