Ακρόπολη: Αυτά είναι τα ρούχα που «έκαψαν» τον ανήλικο που μαχαίρωσε 18χρονο μαθητή | Photos

ακρόπολη-αυτά-είναι-τα-ρούχα-που-έκαψ-1674435

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από τα ρούχα που φορούσε ο 17χρονος που τραυμάτισε με μαχαίρι στο λαιμό και στην κοιλιακή χώρα 18χρονο στην Ακρόπολη, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Τα ρούχα παραδόθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, που εξιχνίασε την υπόθεση, από τη μητέρα του ανήλικου. Πρόκειται για ένα ζευγάρι ανδρικών αθλητικών παπουτσιών, μία αθλητική ζακέτα, μία μπλούζα, χρώματος χακί (παραλλαγής) και ένα παντελόνι-αθλητική φόρμα, χρώματος μαύρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος, που φέρεται να μαχαίρωσε τον 18χρονο, ανέφερε στους αστυνομικούς: «Δεν το ήθελα, πάνω στην πίεση το έκανα. Ήθελα να τον πιέσω για να πάρω το τσαντάκι και έγινε ό,τι έγινε».

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, ωστόσο, βρήκαν τα ρούχα που φορούσε, έδειξαν τη μπλούζα και τα παπούτσια στον δράστη και τότε εκείνος ομολόγησε την πράξη του.

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι ο 17χρονος είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν για ληστεία που είχε διαπράξει τον Δεκέμβριο του 2021. Η εξιχνίαση της ληστείας έγινε το Φεβρουάριο του 2022. Σε βάρος του σχηματίστηκε τότε δικογραφία.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook