Ακρίτα: «Ο φάκελος για το κύκλωμα παιδεραστίας και την εμπλοκή ΜΚΟ δεν υπάρχει πουθενά, άνοιξε η γη και το κατάπιε»

ακρίτα-ο-φάκελος-για-το-κύκλωμα-παιδε-1181447

Σε όλους όσους συγκέντρωναν υπογραφές για να φύγει ο Δημήτρης Λιγνάδης από τη γειτονιά, αλλά «όταν μπαινόβγαιναν ανήλικα προσφυγόπουλα στην πολυκατοικία κι ακούγονταν κλάματα γοερά στο διαμέρισμα», έκαναν ό,τι δεν άκουγαν, στρέφεται η Έλενα Ακρίτα.

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας σε ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook μάλιστα σημειώνει ότι ο «φάκελος για το κύκλωμα παιδεραστίας και την εμπλοκή ΜΚΟ δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ. Άνοιξε η γη και το κατάπιε!».

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Αυτοί που ουρλιάζουν πιο δυνατά για τις φωτογραφίες με τον Λιγναδη σε πρεμιέρες είναι οι ιδιοι που όταν στο διπλανό τους διαμέρισμα γίνεται βιασμός, κακοποίηση, δολοφονία, εκείνοι «πέφτουν από τα σύννεφα» γιατί ο θύτης «δεν είχε δώσει δικαιώματα στη γειτονιά».

Όπως οι κάτοικοι του Μεταξουργείου που συγκέντρωναν υπογραφές να φύγει ο Λιγνάδης από τη γειτονιά. Ενώ, όταν μπαινόβγαιναν ανήλικα προσφυγόπουλα στην πολυκατοικία κι ακούγονταν κλάματα γοερά στο διαμέρισμα, κανείς από αυτούς δεν πήγε στην Αστυνομία.

ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ το 2012 κατήγγειλε τους παιδοβιασμους, τιμή και δόξα στον άνθρωπο αυτόν.

Παρεμπιπτόντως, επειδή έκανα έρευνα για το θέμα, σάς πληροφορώ ότι ο φάκελος για το κύκλωμα παιδεραστίας και την εμπλοκή ΜΚΟ δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ. Άνοιξε η γη και το κατάπιε!».

Οι κυρ Παντεληδες που ουρλιάζουν πιο δυνατά για τις φωτογραφίες με τον Λιγναδη σε πρεμιέρες είναι οι ιδιοι που όταν στο…

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021

 

Πηγή: topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook