«Άκου Νίκο Ανδρουλάκη!» – Τί απαντά ο Πολάκης στον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ

άκου-νίκο-ανδρουλάκη-τί-απαντά-ο-π-1364447

Στα όσα είπε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, απάντησε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Παύλος Πολάκης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι είναι «δεκανίκι της κυβέρνησης Μητσοτάκη», ενώ στην ομιλία του στην Κοζάνη είχε αναφέρει ότι «από εμάς, πρωθυπουργική καρέκλα δεν θα δει ούτε ο κ. Τσίπρας, ούτε ο κ. Μητσοτάκης, να το πούμε ξεκάθαρα να μην περιμένουν τίποτα!».

Σε αυτές τις τοποθετήσεις Ανδρουλάκη απάντησε ο Πολάκης αναφέροντας:

«Άκου Νίκο Ανδρουλάκη! (Γιατί μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μοίρα…). Ο Ν. Ανδρουλάκης έκανε δηλώσεις για το ποιος (δεν) θα αναλάβει την πρωθυπουργία, αλλά και για το τι (δεν) είναι προοδευτικό κόμμα (φωτό 1, 2).

Άκου, λοιπόν, Νίκο Ανδρουλάκη:

1) Ακόμα βλέπεις τον ίσκιο – που σου φιλοτέχνησαν τα πάσης φύσεως διαπλεκόμενα συμφέροντα που σε θέλουν για δεκανίκι του πολιτικά «τελειωμένου» Μητσοτάκη – και νομίζεις ότι είναι το μπόι σου!

Πρωθυπουργό θα εκλέξει ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ λαός και δεν θα τον επιβάλεις ούτε εσύ, ούτε τα συμφέροντα που σε στηρίζουν. Όσο και να χτυπιέσαι κι εσύ και οι «φίλοι» σου, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας! Όσο νωρίτερα το αντιληφθείς, τόσο καλύτερα για σένα…

2) Προοδευτικό είναι το κόμμα που ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ούτε ένα ευρώ σε Τράπεζες και ό,τι δάνειο είχε πάρει, το έχει ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ μέχρι τελευταίου λεπτού!

Προοδευτικό είναι το κόμμα που στη διακυβέρνηση του ΔΕΝ εκκόλαψε, ΔΕΝ στήριξε και ΔΕΝ ανέχθηκε τη λαμογιά και την κλεψιά του δημόσιου χρήματος. Το κόμμα που όσο και αν έψαξαν, ΔΕΝ βρήκαν ούτε ένα στέλεχος του να έχει πάρει ΜΙΖΕΣ ή να έχει φάει δημόσιο χρήμα. Το κόμμα που κανένα στέλεχος του ΔΕΝ κατηγορήθηκε για διασπάθιση του δημοσίου χρήματος!!

Προοδευτικό είναι το κόμμα που κατά τη διακυβέρνηση του, ΔΕΝ θαμπώθηκε από την ισχύ της εξουσίας και ΔΕΝ υπέκυψε στη δύναμη του πλούτου. Το κόμμα που τα στελέχη του ΔΕΝ έγιναν ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ με offhsore, ούτε παρατρεχάμενοι και θεραπαινίδες του συστήματος!

Προοδευτικό είναι το κόμμα που τα στελέχη του ΔΕΝ ξέχασαν από που ξεκίνησαν, τι και ποιους εκπροσωπούν, και για ποιους παλεύουν και αγωνίζονται!

Πιστευω καταλαβαίνεις τι εννοώ με τα παραπάνω για σένα και το κομμα που προέρχεσαι και είσαι…».

Και συνέχισε την μακροσκελή του ανάρτηση με υστερόγραφα αναφέροντας:

«ΥΓ: Άκου και το τελευταίο Νίκο Ανδρουλάκη: Πολλά χρόνια η ΔΙΑΠΛΟΚΗ προσπαθεί λυσσαλέα και με διάφορους τρόπους (προφανώς έβαλε κι εσένα πλέον σε αυτή την «προσπάθεια») να πείσει ή να εξαναγκάσει τον Αλ. Τσίπρα να με αποκηρύξει, περιθωριοποιήσει κλπ. Ξέρεις γιατί δεν το κάνει;

Όχι γιατί με συμπαθεί, ή γιατί συσπειρώνω ένα μεγάλο κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως γράφουν διάφοροι «αφελεις» δημοσιολογουντες .(Δεν «μασάει» από αυτά ο Τσίπρας και το ‘χει αποδείξει!)

Δεν το κάνει, γιατί και ο ΙΔΙΟΣ αγωνίζεται (με το δικό του ύφος και τρόπο) για μια κοινωνία πιο ΔΙΚΑΙΗ και για μια χώρα στην οποία θα υπάρχει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ και ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ!

Δηλαδή για μια νέα Ελλάδα που ΟΛΟΙ οι ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ πολίτες ονειρευόμαστε!

ΥΓ2 Δυστυχώς αντί να ΒΓΑΛΕΙΣ τα σωστά συμπεράσματα από την τεράστια επιτυχία του συνεδρίου του κορμού της προοδευτικής παράταξης, του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, βγήκες δυο φορές τις μέρες του συνεδρίου να «κεντρώσεις» για να δείξεις υποταγή σε αυτούς που σε προώθησαν μετά που δεν πέτυχε το σχέδιο Λοβέρδου..

Μην συνεχίσεις έτσι!

Την επόμενη φορά που θα με αναγκάσεις να σου απαντήσω, θα είμαι λιγότερο ευγενής προς τους «σοσιαλδημοκρατικούς» σου χαρακτηρισμούς….».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook