Ακόμη ένας υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Αποκορώνου

ακόμη-ένας-υποψήφιος-δήμαρχος-στον-δή-781635

Την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του και επίσημα, υπέβαλλε ο πρώην Δήμαρχος του πρώην Δήμου Αρμένων, Παντελής Καραγιαννάκης, ο οποίος θα διεκδικήσει το δημαρχικό «θώκο» του Αποκόρωνα.

Ο κ. Καραγιαννάκης θα είναι υποψήφιος δήμαρχος του Αποκόρωνα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, απέναντι στον νυν δήμαρχο Χαράλαμπο Κουκιανάκη και τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Σταμάτη Σγουράκη, που έχει συμμαχήσει με την υπόλοιπη αντιπολίτευση και τους τωρινούς συνδυασμούς των κ. Τρουλάκη και Φλεμετάκη.

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον Δήμο Αποκορώνου, ο κ. Καραγιαννάκης αναφέρει:

Αποκορωνιώτες και Αποκορωνιώτισσες,

Μαζί  με  συνεργάτες που με επιτυχία είχαμε δουλέψει στο παρελθόν για τον τόπο μας, αλλά και με νέους συντοπίτες μας με όρεξη και ενθουσιασμό, σχεδιάζουμε και οραματιζόμαστε ένα σύγχρονο και προοδευτικό μέλλον για τον Αποκόρωνα.

Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και τη διαβεβαίωση ότι θα υλοποιήσουμε μεγάλες και καινοτόμες αλλαγές για την περιοχή μας, αποφασίσαμε να θέσουμε στην κρίση σας το όραμά μας για τον Δήμο Αποκορώνου.

Ως υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές σας καλώ να συμμετάσχετε δυναμικά και από κοινού σ’ αυτήν μας την προσπάθεια.

Η νέα δημοτική παράταξη που δημιουργείται είναι ανοιχτή σε ανθρώπους, ιδέες και προτάσεις.

Σας καλούμε  όλους, που αγαπάτε τον Αποκόρωνα,  να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των δύσκολων καιρών που ζούμε και να συμβάλετε μαζί μ’ εμάς στον αγώνα, ώστε ο τόπος μας, ένας τόπος πλούσιος σε φυσικούς πόρους, σε ιστορία, σε μνημεία, ευλογημένος με δημιουργικούς ανθρώπους, να ξεφύγει από τη μιζέρια, τη στασιμότητα και την έλλειψη σχεδιασμού.

Είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε μια νέα εποχή για την ισόρροπη ανάπτυξη και ευημερία όλου του Αποκόρωνα και μαζί πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε.

Παντελής Καραγιαννάκης

Υποψήφιος Δήμαρχος Αποκορώνου»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook