Ακόμα τσακώνονται για τα… τσιγάρα του Πολάκη – Η τοποθέτηση του βουλευτή Χανίων για τον αντικαπνιστικό νόμο | Videos

«Πασάρατε μια φωτογραφία με εμένα να καπνίζω» είπε και υποστήριξε πως η λήψη έγινε μετά από σύσκεψη ωρών με εκπροσώπους εταιριών, οι οποίοι υποχρεώθηκαν σε μεγάλες μειώσεις των τιμών τους.

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργό, το κάπνισμα είναι προσωπική επιλογή και η Κυβέρνηση αν ήθελε να εμφανιστεί ριζοσπαστική, θα έβαζε ειδικό μάθημα στα σχολεία.

«Εγώ, από τότε που γεννήθηκαν οι κόρες μου, δεν καπνίζω στο σπίτι», είπε και έκανε λόγο για δολοφονία χαρακτήρων. «Άντε να πείτε στους αστυνομικούς που γυρνάνε στα χωριά να κόβουν πρόστιμα, δεν αλλάζει αυτό, χρειάζεται μια ολόκληρη γενιά», είπε και αναφέρθηκε στις κινήσεις της Βουλής προκειμένου να εφαρμοστεί η απαγόρευση του καπνίσματος.

«Να, εδώ, στη Βουλή, οι μισοί είναι πιο φανατικοί καπνιστές από εμένα και μας υποχρέωσε ο κ. Τασούλας να καπνίζουμε στην στρούγκα, σ’ έναν εξώστη όπου μαζεύονται 40 άτομα και το λέτε αυτό διαφύλαξη ανθρωπίνων δικαιωμάτων… Για να καταλάβετε την υποκρισία και την κακομοιριά», ανέφερε.

Αφορμή στάθηκε αναφορά του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Μελά, στη φωτογραφία στο Υπουργείο Υγείας, αποκαλώντας τον αρειμάνιο καπνιστή. Ο βουλευτής ζητώντας τον λόγο, ανέφερε πως κανείς δεν πέταξε λάσπη και πως σε κάθε περίπτωση ο κ. Πολάκης κάπνιζε εντός του Υπουργείου.

«Εγώ αναφέρθηκα στις δηλώσεις του αρμόδιου Επιτρόπου και σε κάθε περίπτωση καπνίζατε σε χώρο που απαγορεύεται, εκτός κι αν είχατε ασυλία ως αναπληρωτής Υπουργός», σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος προκάλεσε και την αντίδραση του Κλέωνα Γρηγοριάδη από το ΜέΡΑ25, όταν αναφέρθηκε στην κλινική του πατέρα του.

«Ήταν πιο σεμνός ο πατέρας σας, η δημοσιότητα κερδίζεται από το έργο, μην πετάτε προσβολές», απάντησε στον κ. Μελά, ο Παύλος Πολάκης.

Και η ανάρτηση του στο facebook:

 Πηγή: real.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ