Άκης Τσοχατζόπουλος: Η δήλωση της Βίκυς Σταμάτη μετά το άνοιγμα της διαθήκης

άκης-τσοχατζόπουλος-η-δήλωση-της-βίκυ-606658

Το φως της δημοσιότητας είδε η ιδιόχειρη διαθήκη που είχε αφήσει ο Άκης Τσοχατζόπουλος και με την οποία ορίζει ως κληρονόμους μόνο τον μικρό γιο του και την σύζυγό του. Το ποσοστό της διαθήκης είναι 70% στον γιο του Άκη και 30% στη σύζυγό του Βίκυ Τσοχατζοπούλου και αποκληρώνει τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, Αρετή και Αλέξανδρο.

Σημειώνεται ότι η περιουσία του Άκη Τσοχατζόπουλου έχει δημευθεί, γεγονός που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ακίνητα ή μετρητά. Η μόνη περιουσία που έχει είναι το ιστορικό απόρρητο αρχείο του και αυτό είναι που περνά στα χέρια του 15χρονου γιου του.

«Ο Άκης Τσοχατζόπουλος σήκωσε πολύ μεγαλύτερο σταυρό από αυτόν που του αναλογούσε»

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, σε δήλωση που έκανε στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα” ανέφερε: «Την ημέρα που με το γιο μου αποχαιρετούσαμε το σύζυγό μου και πατέρα του πολλοί ήταν εκείνοι που έλεγαν δημόσια πως ο Άκης σήκωσε πολύ μεγαλύτερο σταυρό από αυτόν που του αναλογούσε. Κάθε μέρα παρακαλώ το Θεό να μας αξιώσει να καταφέρουμε να το αποδείξουμε. Το χρωστάω σε αυτό το παιδί που δεν έχει φταίξει στο παραμικρό. Πιστεύω πως η συνέχεια θα έχει περισσότερο φως. Σας ευχαριστώ πολύ που ακούτε τη φωνή μας».

Διαθήκη Άκη Τσοχατζόπουλου: Τι περνάει στη σύζυγο και τον γιο του

Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη, Νίκος Αλεξανδρής.

«Επισήμως οι κληρονόμοι του Άκη είναι η σύζυγός του και ο γιος του. Το δεύτερο που προκύπτει είναι η θέλησή του και η δυνατότητα να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα με την ονομασία Αρχείο Άκη Τσοχατζόπουλου, που θα αποτελείται από το προσωπικό του αρχείο. Όταν καθιστώ ως κληρονόμο ένα συγκεκριμένο άνθρωπο αυτομάτως αποκλείω τους υπολοίπους που θα είχαν δικαίωμα να κληρονομήσουν. Δε χρειάζεται να γραφτεί ρητώς», είπε ο κ. Αλεξανδρής.

«Μία κληρονομιά δεν αποτελείται μόνο από περιουσιακά στοιχεία υπό τη στενή έννοια του όρου, δηλαδή ακίνητα, μετρητά, καταθέσεις. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που είναι κληρονομικά και δεν αποτιμώνται κατ’ ανάγκη με χρηματική αξία. Επιστολές, χειρόγραφα, αποφάσεις», σημείωσε σχετικά με το τι περνάει στη σύζυγο και το γιο του Άκη Τσοχατζόπουλου.

«Η Βίκυ Τσοχατζοπούλου δεν έχει καμία αξίωση σε οικονομικό ή περιουσιακό στοιχείο. Η μοναδική της επιδίωξη είναι ότι θέλει να αφήσει πίσω της όλη αυτή την περιπέτεια, να ασχοληθεί αποκλειστικά με την ανατροφή του παιδιού τους. Έχει περάσει πάρα πολλά. Δεν προβάλει οικονομικές αξιώσεις, θέλει να αποκαταστήσει το όνομα του πατέρα του παιδιού της και συζύγου της ιδίας», σημείωσε κλείνοντας ο κ. Αλεξανδρής.

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook