Άκης Τσοχατζόπουλος: Εξώδικο – φωτιά στη ξαδέρφη του – «Με προσεγγίζατε ερωτικά με χυδαία διαστροφή»

άκης-τσοχατζόπουλος-εξώδικο-φωτιά-σ-1156157

Με ένα εξώδικο που προκαλεί ερωτηματικά, ο Άκης Τσοχατζόπουλος επιτίθεται στη ξαδέρφη του και την ανιψιά του, τονίζοντας πως τον προσέγγισε με ερωτική και χυδαία διαστροφή

Ο 81χρονος πρώην πολιτικός εξαπέλυσε δριμεία επίθεση σε βάρος των συγγενών του, τους οποίους ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορεί ότι χρησιμοποιούν το όνομά του για να επωφελούνται, ενώ κάνει μια ιστορική αναδρομή των σχέσεών τους από την περίοδο που μεσουρανούσε στην πολιτική σκηνή, περνάει στα χρόνια της φυλακής και ολοκληρώνει με τα τελευταία επεισόδια της κόντρας με την ξαδέρφη και την ανιψιά του.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θεμα, όλα αυτά περιέχονται σε ένα πολυσέλιδο εξώδικο που έστειλε στις 25 Νοεμβρίου, διαμαρτυρόμενος για τη συμπεριφορά των συγγενών του, ενώ είναι χαρακτηριστικός ο τρόπος με τον οποίο κλείνει την επιστολή.

«Σας γνωστοποιώ ότι δεν θέλω να κάνετε χρήση της συγγένειάς μας και του ονόματός μου για δικό σας όφελος. Σας δηλώνω ότι δεν επιθυμώ να χρησιμοποιείτε προσωπικές επαφές μου και τους φίλους μου προκειμένου να αποσπάτε χάρες, χρηματικά ποσά και θέσεις εργασίας με τη δικαιολογία ότι το ζήτησα εγώ γιατί δεν τα έχω ζητήσει. Σας δηλώνω ότι ανακαλώ όποιου είδους πληρεξουσιότητα σας έχω παράσχει».

Μπορεί τη συνεπώνυμη εξαδέρφη του ο Άκης Τσοχατζόπουλος να τη χαρακτηρίζει μακρινή συγγενή, ωστόσο η αναφορά του σε συμβάντα δείχνει ότι η κυρία Ελπινίκη Τσοχατζοπούλου είχε στο παρελθόν στενές σχέσεις με τον ξάδερφό της. Δεν είναι τυχαίο ότι, όπως λέει ο 81χρονος, τον επισκεπτόταν συχνά στις Φυλακές Κορυδαλλού, γεγονός που δείχνει ότι είχαν μια σχέση η οποία κλονίστηκε, για να την αποκαλεί σήμερα «θηλυκό Ζήγρα», με τον οποίο, όπως λέει, είναι και πρώτα ξαδέρφια.

Αξίζει να επισημανθεί ότι η συγκεκριμένη ξαδέρφη του είχε αναλάβει τη φροντίδα της υγιεινής του από την πρώτη ημέρα που βρέθηκε κρατούμενος στη φυλακή και μάλιστα είχε καταθέσει και στο δικαστήριο καθώς παρουσιαζόταν ως ένα πρόσωπο πολύ κοντά στον πρώην υπουργό. Σήμερα, ο ίδιος μέσω του εξωδίκου την κατηγορεί ότι «κανιβαλίζει το όνομά μου», ενώ χαρακτηριστικά αναφέρει ότι «μόνο αηδία μου δημιουργούν οι αναμνήσεις μου από εσάς…».

Το εξώδικο του κ. Τσοχατζόπουλου προς την εξαδέρφη του και την ανιψιά του ξεκινάει με ένα περιστατικό που σημειώθηκε πριν ακριβώς από έναν μήνα. «Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου η σύζυγός μου κι εγώ λάβαμε τηλεφωνική κλήση και από τις δυο σας λέγοντάς μας ότι κάποιος προσωπικός γνωστός μας θέλει να έρθει σε επαφή με εμένα αποκλειστικά. Αφού καθυβρίσατε τη σύζυγό μου και την απειλήσατε, εκείνη διέκοψε την τηλεφωνική επικοινωνία με εσάς, όπως της υπαγόρευσαν οι ηθικές αρχές της. Με την κίνηση αυτή συμφωνώ απολύτως και εγώ.

Μετά από πολύ λίγη ώρα η γραμματεία του συγκεκριμένου γνωστού μου μού τηλεφώνησε ενημερώνοντάς με ότι είχατε ζητήσει με την ιδιότητα της αδερφής μου (που δεν έχω) να σας βρουν εργασία. Βεβαίως ουδέποτε συμφώνησα να χρησιμοποιήσετε το όνομά μου προς ίδιον όφελος. Με αφορμή αυτό το περιστατικό ήρθε η ώρα να βάλω τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά εσάς», αναφέρει ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας την εξαδέρφη του Ελπινίκη ότι εμφανίζεται ακόμη και ως αδερφή του.

Στη συνέχεια στο εξώδικό του ο Ακης Τσοχατζόπουλος κάνει μια βουτιά στο παρελθόν. Τότε που ήταν πρωταγωνιστής στον πολιτικό βίο της χώρας και η εξαδέρφη του στον κύκλο των επαφών του. Σήμερα τα λόγια που βγαίνουν από το στόμα του είναι σκληρά και βγάζουν μια έντονη πικρία. Μέχρι και για «πλιάτσικο» στο γραφείο και το σπίτι του στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου την κατηγορεί. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «από την εποχή που ήμουν υπουργός έως και σήμερα χρησιμοποιείτε το όνομά μου και τη μακρινή συγγένειά μας προκειμένου να προσπορίζεστε οφέλη τα οποία δεν σας ανήκουν.

newsbomb.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook