Άκης Τσοχατζόπουλος: Άνοιξε η δεύτερη διαθήκη – Τι αποκαλύπτει το νέο ηχητικό ντοκουμέντο | Video

άκης-τσοχατζόπουλος-άνοιξε-η-δεύτερη-1392219

Ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο από το δεύτερο μέρος της διαθήκης του Άκη Τσοχατζόπουλου έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Στο συγκεκριμένο ηχητικό, ο Άκης Τσοχατζόπουλος προαναγγέλλει τι θα ακολουθήσει στην τρίτη διαθήκη που είναι πιο σημαντική από πολιτικής άποψης. “Η φωνή μου είναι η παρακαταθήκη μου για τα σημαντικά που έχω να αποκαλύψω” ακούγεται να λέει.

Η διαθήκη γράφτηκε τέλη Σεπτέμβρη του 2019 και είναι πολυσέλιδη και χειρόγραφη. “Η φωνή μου αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό γεγονός ότι λειτουργεί σε συνεργασία με το μυαλό μου.

Γι΄αυτό ακριβώς τον λόγο έχει τεράστια σημασία να καταθέσω προφορικά πλέον όλα τα σχετικά και σημαντικά στοιχεία γύρω από την υπόθεση ώστε να αποκαλυφθεί και η πραγματικότητα αλλά προπαντός οι ευθύνες αυτών οι οποίοι συνέλαβαν σε αυτό το πράγμα.

Η φωνή μου όπως αποδεικνύεται είναι η παρακαταθήκη μου γιατί αποκαλύπτονται τα πάντα σχετικά με αυτή την υπόθεση με δική μου ευθύνη και πρωτοβουλία και εγγύηση”, ακούγεται χαρακτηριστικά στο ηχητικό ντοκουμέντο.

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook