Άκης Τσοχατζόπουλος: Ανοίγει η πρώτη διαθήκη – «Η έκπληξη είναι το ποιους αποκληρώνει»

άκης-τσοχατζόπουλος-ανοίγει-η-πρώτη-δ-884733

Tην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να φτάσει στα χέρια των κληρονόμων του το κείμενο της πρώτης διαθήκης του Άκη Τσοχατζόπουλου. Ο εκλιπών, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ant1, ορίζει σε αυτήν ποιοι είναι οι κληρονόμοι, ποιούς αποκληρώνει, ενώ ζητά να βρεθεί πού είναι το κλεμμένο του αρχείο, όπου εκεί φέρεται να υπάρχουν στοιχεια που «έκαιγαν» συνεργάτες του.

Μέσω της διαθήκης, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, φαίνεται πως προσπαθεί να αποκαλύψει το πλήρες παρασκήνιο των ύποπτων συναλλαγών και την πιθανή εμπλοκή άλλων προσώπων στη υπόθεση που τον έστειλε φυλακή. Μάλιστα σε αυτή ορίζει τη σύσταση ενός ιδρύματος με τίτλο «Αρχείο Άκης Τσοχατζόπουλος», με πρόεδρο τον γιο του.

«Μιλάει για ανθρώπους που τον λήστεψαν»

«Υπάρχουν 3 διαθήκες που η μια συμπληρώνει και ολοκληρώνει την προηγούμενη, η έκπληξη είναι το ποιους αποκληρώνει και για αυτό μιλάει για ανθρώπους που τον πλήγωσαν, τον λήστεψαν και για αυτό τον λόγο τους αποκληρώνει. Θα περιμένουμε λίγες ημέρς για να έχουμε το επίσημο κείμενο, καθώς όσα γνωρίζουμε είναι από σημειώσεις και καταγραφές που έχει κάνει» αναφέρει ο δικηγόρος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου, Νίκος Αλεξανδρής στον Ant1.

«Θα ρίξουν φως στο θέμα των θυρίδων, μετά την αποφυλάκιση του ξεκίνησε έναν αγώνα για να συγκεντρώσει το κλεμμένο αρχείο, που κλάπηκε σε 3 φάσεις, υποθέτω μετά βεβαιότητας ότι ένα μέρος του αρχείου μπόρεσε και το ανέκτησε, σε αυτό το αρχείο βρέθηκαν οι θυρίδες, που δεν ανήκουν στην οικογένεια του Τσοχατζόπουλου» πρόσθεσε.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook