Άκης Παινεσάκης για τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου: «Καταθέτω όλη την εμπειρία, τις γνώσεις και την εμπορική μου ικανότητα»

άκης-παινεσάκης-για-τις-εκλογές-του-εμ-1282806

Στον στίβο της εκλογικής αναμέτρησης στον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων κατεβαίνει ο γνωστός Χανιώτης επιχειρηματίας Άκης Παινεσάκης και με μια λακωνική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εξηγεί το τί μπορεί να προσθέσει η παρουσία του στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο αν εκλεγεί.

Ο κ. Παινεσάκης τονίζει ότι διαθέτει σημαντική εμπειρία και εμπορικές ικανότητες που έχουν άλλωστε αναδειχθεί στην πράξη και ζητάει τη στήριξη των συναδέλφων του στις επερχόμενες εκλογές, τονίζοντας ότι η ισονομία και η κατανόηση αποτελούσαν πάντα αναπόσπαστα ιδεώδη του.

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ήρθε λοιπόν η στιγμή να «εκτεθώ» και εγώ στα κοινά του τόπου μας…

Μέσα από τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου των Χανίων, ενός ιστορικού και αγωνιστή στο πέρασμα των χρόνων συλλόγου, πρωτοπόρου σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας, του σεβασμού, της ισονομίας και κατανόησης, χαρακτηριστικά που αποτελούν, αναπόσπαστα ιδεώδη της καθημερινότητας μου, πιστεύω ότι μία φωνή σαν τη δική μου, με τις γνώσεις μου, την εμπειρία μου και τις εμπορικές μου ικανότητες, αξίζει να έχει μία θέση στο Συμβούλιο του συλλόγου μας.

Για όλα τα παραπάνω σας ζητάω να με τιμήσετε με την ψήφο σας.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook