Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Ακρωτηρίου: Επέστρεψε από το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου με 6 μετάλλια

ακαδημία-πολεμικών-τεχνών-ακρωτηρίο-1506951

Με 6 μετάλλια στις αποσκευές της επέστρεψε η  Ακαδημία πολεμικών Τεχνών Ακρωτηρίου από το Παγκρήτιο πρωτάθλημα Παγκρατίου αθλήματος που έλαβε χώρα στο lido Ηρακλείου πριν από λίγο καιρό.

Σε ένα άψογο πρωτάθλημα από πλευράς διοργάνωσης, οι αθλητές της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών Ακρωτηρίου συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους Γεωργουσάκη Γιώργο συμμετείχαν στις κατηγορίες Αγών ημιεπαφής και κάτω Παγκρατίου.

Συγκεκριμένα ο Παπαδοκωνσταντάκης Δημήτρης  συμμετέχοντας για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο άθλημα κατάφερε να κερδίσει ένα χρυσό στο κάτω παγκράτιο και ένα χάλκινο μετάλλιο στον αγών Ημιεπαφής.

Η Παπαδάκη Άννα αντιστοίχως σκαρφάλωσε στην 1η και στην 3 θέση του βάθρου στα αγωνίσματα κάτω παγκρατίου και αγών ημιεπαφής , και ο Σολανάκης Νικόλαος κατάφερε να κερδίσει την δεύτερη θέση στο κάτω παγκράτιο και την τρίτη θέση στον αγών ημιεπαφής.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν ανεξαρτήτου αποτελέσματος, επισημαίνει ο προπονητής του συλλόγου, Γεωργουσάκης Γιώργος. Ήταν πολύ δυνατό πρωτάθλημα από πλευράς ανταγωνισμού και άψογα διοργανωμένο από πλευράς Ομοσπονδίας.

Τα μετάλλια των αθλητών μας έρχονται να προστεθούν στις συνολικές επιτυχίες μας της φετινής σεζόν τόσο σε τοπικό (Παγκρήτιο, πανελλήνιο) όσο και διεθνές επίπεδο (Πανευρωπαϊκό). Ακόμη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μία φορά την ANEK LINES & BLUE STAR FERRIES για την στήριξη των αθλητών μας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook