Αήττητος στους «8» του Ευρωπαϊκού εφήβων ο Χανιώτης Σταμάτης Κουτρουλάκης

αήττητος-στους-8-του-ευρωπαϊκού-εφήβ-906231

Με πανηγυρικό τρόπο πήρε την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Εφήβων η Εθνική ομάδα του πρωταθλητή του NOX, Σταμάτη Κουτρουλάκη, που ανήμερα Δεκαπενταύγουστου διεκδικεί στην Τιφλίδα την πρόκριση της στις 4 κορυφαίες ομάδες της ηπείρου μας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για να φτάσει στους «8» πέτυχε 3 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στον Β’ όμιλο με τελευταίο θύμα της, τους οικοδεσπότες Γεωργιανούς,  Απέναντι στους διοργανωτές η «παρέα» του Χανιώτη άσου δεν αντιμετώπισε πρόβλημα και πήρε από νωρίς διαφορά, που διεύρυνε μέχρι το τελικό 18-7. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε πλουραλισμό στην επίθεση με δέκα από τους έντεκα παίκτες να σκοράρουν.

Έτσι κατέλαβε την 1η θέση στη βαθμολογία μπροστά από Μαυροβούνιο, Γεωργία και Ρουμανία και περιμένει την Πέμπτη 15 Αυγούστου, στις 12:00 το μεσημέρι τον νικητή του χιαστί Σερβία – Μάλτα (κατά πάσα πιθανότητα τη Σερβία), για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση

Οι Σέρβοι τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του Γ’ Ομίλου πίσω από την Ουγγαρία, από την οποία ηττήθηκαν με 12-3 στην πρεμιέρα των αγώνων, ενώ νίκησαν την Ολλανδία (9-8) και την Σλοβακία (14-4).

Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη είχε αντιμετωπίοσει τη Σερβία στο πρόσφατο Μεσογειακό Κύπελλο στο Κάλιαρι και είχε νικήσει με 12-10 στα πέναλτι.

Εκτός από την Ελλάδα, απευθείας στα προημιτελικά προκρίθηκαν οι Ισπανία, Ουγγαρία και Ιταλία.

ΓΕΩΡΓΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 7-18

Οκτάλεπτα: 1-4, 2-5, 2-4, 2-5.

ΓΕΩΡΓΙΑ: Γκβετάντζε, Εριστάβι, Καρτβελίσβιλι, Τεβντοράσβιλι 3, Παταρίντζε, Νταντβάνι 3, Ακβλεντιάνι, Γκιοργκάντζε 1, Κιριακίδη, Τσκέιντζε, Τσικοβάνι, Τκεσελάσβιλι, Τσουμπουρίντζε.

ΕΛΛΑΔΑ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Ανδρεάδης, Κατσαγούνος 2, Βλάσσης 2, Μαθιόπουλος 1, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Κεχαλάρης 1, Γκίλλας 2, Μόκκας 1, Ζουρίδης 1, Τσαταλιός 4, Σγουρίδης 3, Κουγιούνης, Κουτρουλάκης.

Η Τελική Βαθμολογία του Β’ Ομίλου:

ΕΛΛΑΔΑ (37-12) 9

Μαυροβούνιο (29-19) 6

Γεωργία (24-37) 3

Ρουμανία (17-39) 0

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook