Αίσιο τέλος στο «θρίλερ» αγνοούμενης μητέρας – Είχε εξαφανιστεί πριν 10 χρόνια για να γλιτώσει από τον κακοποιητικό σύζυγό της

αίσιο-τέλος-στο-θρίλερ-αγνοούμενης-1201363

Μία συγκινητική ιστορία εκτυλίχθηκε στον «αέρα» της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής, όταν γυναίκα που είχε εξαφανιστεί εξαιτίας της κακοποίησης που είχε υποστεί από τον σύντροφό της και αγνοούνταν εδώ και δέκα χρόνια, βρέθηκε και συνομίλησε ζωντανά μετά από τόσα χρόνια με τον γιο της, τον οποίο μεγάλωσαν οι γονείς της.

Οι γονείς της Χριστίνας – Τίνας Ζώτο, που χάθηκε από το Αιγάλεω σε ηλικία 33 χρόνων, την έψαχναν σε όλη τη χώρα, ακόμα και στους νεκρούς. Οι ίδιοι μεγάλωναν το αγοράκι της, χωρίς να μπορούν να του δώσουν τις απαντήσεις που ζητούσε.

Η γυναίκα έμενε εκτός Αθηνών με τον σύντροφό της, τον οποίο επίσης αναζητούσαν οι συγγενείς της και δεν μπορούσαν να εντοπίσουν.

Η κακοποίηση που είχε υποστεί από τον εν διαστάσει σύζυγό της, φαίνεται πως ήταν η αιτία που την έκανε να ρίξει «μαύρη πέτρα» πίσω της και να χαθεί από προσώπου γης.

Δείτε τη στιγμή που συνομιλεί με τον γιο της:

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής έρευνας, το τηλεοπτικό συνεργείο βρέθηκε στο σπίτι της μητέρας για να ανακοινώσει τα ευχάριστα στους γονείς της.

«Είναι σαν να έφυγε ένα βάρος από πάνω μας. Παρόλο που είμαι 68 χρόνων, νιώθω και πάλι σαν 18. Μας αρκεί που μάθαμε ότι είναι καλά. Σας ευχαριστούμε πολύ κυρία Νικολούλη εσάς και τους συνεργάτες σας για ότι κάνετε και για το έργο σας», είπε ο πατέρας της.

Η μητέρα της συγκινημένη αναφέρθηκε στην ώρα που θα την αντικρίσει ύστερα από μία ολόκληρη δεκαετία πόνου, θλίψης και αγωνίας. Η τελευταία φορά που μίλησε με την κόρη της ήταν τον Μάρτιο του 2011. Τότε βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της και ζούσε με τον σύντροφό της.

Το «Τούνελ» στο πλαίσιο της έρευνας για την αναζήτηση της Χριστίνας είχε βρεθεί στο πατρικό της.

«Την κλαίω ζωντανή ή πεθαμένη…»

Η μητέρα της αγνοούμενης Τίνας μίλησε με δυσκολία στην κάμερα του «Τούνελ».

«Την κλαίω ζωντανή ή πεθαμένη. Περιμένω κάθε βράδυ να χτυπήσει το τηλέφωνο. Παντρεύτηκε στα 17 της χρόνια. Πέρασε δύσκολα με τον άνδρα της. Έκανε δύο παιδιά, το ένα είναι σήμερα 21 χρόνων. Εγώ το μεγάλωσα όλα αυτά τα χρόνια. Το άλλο το έδωσαν για υιοθεσία. Ενώ ήταν σε διάσταση, γνώρισε κάποιον στη δουλειά της με τον οποίο έκαναν σχέση και έμεναν μαζί. Ο άντρας της το γνώριζε. Φοβόμαστε για το χειρότερο», έλεγε συγκινημένη η κυρία

Ευδοξία.

«Κάτι της έκαναν…»

Οι γονείς της έψαχναν απεγνωσμένα τόσα χρόνια για να μάθουν τι είχε απογίνει.

«Όλη την Ελλάδα ψάξαμε. Και που δεν έχουμε πάει… Πριν χαθεί έμενε στην Καλλιθέα με τον νέο της σύντροφο, που ήταν δέκα χρόνια μεγαλύτερός της. Ψάξαμε παντού για να τον βρούμε, αλλά κανένας δεν ήξερε τίποτα. Ο σύζυγός της γνώριζε που έμενε η Τίνα και με ποιον. Όταν χάθηκε μας ρωτούσε μόνο για το παιδί και όχι για τη γυναίκα του», έλεγε χαρακτηριστικά η μητέρα της.

Ο πατέρας της Τίνας, που είχε γνωρίσει τον νέο σύντροφό της, ανέφερε: «Αυτός δεν ήξερε ότι η κόρη μας ήταν σε διάσταση. Όταν πήγε το παιδί σπίτι του, εκείνος δεν το ήθελε και η Τίνα το έφερε σ’ εμάς να το φροντίζουμε. Εμείς το μεγαλώσαμε».

«Δεν ξέρω αν ζει ή πέθανε να της ανάψω κερί…»

Οι γονείς της Χριστίνας έπνιγαν επί χρόνια τον πόνο τους. Μέσω του «Τούνελ» απηύθυναν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι ή ακόμα και στην ίδια αν ζει, να επικοινωνήσει μαζί τους.

«Την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της κόρης μου το παιδί της ήταν στο σχολείο. Το έφερα σπίτι μας και το μεγάλωσα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ήταν ούτε δέκα χρόνων όταν χάθηκε η μητέρα του… Με ανησυχεί γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια και δεν έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο. Ποια μάνα δεν ενδιαφέρεται για το παιδί της;», αναρωτιόταν με απόγνωση η τραγική μάνα και γιαγιά.

Έρευνα στη γειτονιά που έμενε…

Η εκπομπή έκανε έρευνα στην Καλλιθέα, όπου έμενε η μητέρα πριν χαθεί, ρωτώντας γείτονες, καταστηματάρχες, παλιούς και νέους διαχειριστές της πολυκατοικίας. Δεν την ήξεραν, αν και σε κάποιους κάτι θύμιζε. Πολλοί προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν στην έρευνα με όποιο τρόπο μπορούν.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook