Αίσιο τέλος στο «σήριαλ» του οικοπέδου της ΑΒΕΑ – Μένουν οι λεπτομέρειες για να περάσει στα χέρια του Δήμου Χανίων

αίσιο-τέλος-στο-σήριαλ-του-οικοπέδο-1051350

Αισίως δείχνει να κλείνει η πολυτάραχη υπόθεση του οικοπέδου της ΑΒΕΑ στη Νέα Χώρα, σύμφωνα με όσα είπε ο Παναγιώτης Σημανδηράκης στην πρωινή εκπομπή του Δημήτρη Παππά στο Zarpa Radio 89.6.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων, εκτός απροόπτου την ερχόμενη Τετάρτη θα έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο η συμφωνία με την Τράπεζα Χανίων, ευχαριστώντας παράλληλα το νομικό τμήμα του Δήμου αλλά και προσωπικά τον Ευτύχη Δαμιανάκη για την προσπάθειά τους και τις πολλές ώρες που αφιέρωσαν, ώστε το ακίνητο να αξιοποιηθεί από όλους τους πολίτες των Χανίων, μετά από μία διαδικασία εντάσεων και συγκρούσεων.

«Μένουν κάποιες διευθετήσεις σχετικά με τη διατύπωση των κειμένων, μετά από συνεννόηση με τα «Κρητικά Ακίνητα» και την τράπεζα. Όλοι έκαναν τα αναγκαία βήματα για να υπάρξει ένας συμβιβασμός.

Πρόκειται για το μοναδικό ακίνητο στην περιοχή της Νέας Χώρας που θα είναι προσβάσιμο στους πολίτες στο διηνεκές» συμπλήρωσε.

zarpanews.gr

14 thoughts on “Αίσιο τέλος στο «σήριαλ» του οικοπέδου της ΑΒΕΑ – Μένουν οι λεπτομέρειες για να περάσει στα χέρια του Δήμου Χανίων

    1. Ναι,γιατι ο δικος που πηρε τον ερειπιώνα απεναντι απο τον Κηπο ητονε καλυτερος!!!!χα χα χα

      Μιχαλη εεεεε Μιχαλη!!!!

      1. Εκεί θα κάνουμε ενα….ένα…. ένα…. το έχω…..ένα κέντρο νανοτεχνολογίας και μικροκουλόμπ!!!
        Αμαπιά… όλα εγώ;;;

  1. Το λογαριασμό δεν μας έχει ακόμα ανακοινώσει. Τον ρωτάνε και απάντηση δεν παίρνουν…
    Η αντικειμενική ήταν 4,5 εκατομμύρια, η τράπεζα ήθελε 5, λέει οτι έβαλε και λίγο «κοινωνική ευαισθησία» και χαμήλωσε το τίμημα αλλά τελικά πόσο θα πληρώσουμε;;;
    Έτσι για να ετοιμάζεται σιγά σιγά η κοινωνία και για το λογαριασμό του «μπαλκονιού των Χανίων»

  2. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ:
    -Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ,
    -Ο ΝΕΑΝΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΚΑΙ ΣΩΓΑΜΠΡΟΣ ΣΤΗ ΝΔ) ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ «ΟΑΣΗ» ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΩΡΑΣ
    -ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ (ΠΟΥ ΘΑ’ ΝΑΙ ΑΛΜΥΡΟΣ) ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΕΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔHΛΑΔΗ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΧΑΝΙΟΛΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ «ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ».
    ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

    1. Για πες μου τι σου θυμίζει…
      Ο δήμος…
      Έκανε διάλογο με τους τοπικούς φορείς και τις τοπικές «πρωτοβουλίες», υιοθέτησε την θέση της διεκδίκησης του «δημοσίου χώρου»
      Ανακοίνωσε οτι θα διεκδικήσει το τμήμα των 270 τ.μ. -η λεγόμενη «πρασιά»- που «δεν ανήκε» στην Κρητικά Ακίνητα Α.Ε.
      Άσκησε αγωγή για το παραπάνω
      Ανακάλυψε οτι σε προηγούμενη απόφασή του 2010 είχε αποδεχτεί οτι ανήκε στην τράπεζα
      Έβαλε ότι γραφειοκρατικό εμπόδιο μπορούσε, προσφυγές χαρτιά να πάνε και να έρχονται
      Εφαγε τάπα από το ΣΤΕ
      ….
      Διαπραγματεύεται την τιμή που θα αγοράσει και…
      ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ….

      Φέρνει στο νου κάτι;;;

      Ευτυχώς θα κάνει λέει και υπόγειο πάρκινγκ οπότε θα δώσει κάποια έσοδα και κάποια στιγμή μετά από αρκετές δεκαετίες θα ρεφάρει την αγορά. Οικονομοτεχνικά, μάλλον καλύτερα να κράταγε τα 4 μιλιόνια και να άρμεγε τα τέλη από το ξενοδοχείο αλλά είμαι οκ και με την αγορά της ΑΒΕΑ γιατί ο χώρος αυτός θα έχει και και κάποια χρήση ουσίας.

      1. Βρε φίλε μου Αρτέμη. Ήθελε να το παιξει επαναστάτης για το δημόσιο καλο, είχε ανοίξει πραγματικο πολεμο και ξαφνικά έσκασε σαν πυροτεχνημα. Αστον παιδι ειναι, αμα δεν κανει λάθη δε θα μάθει. Όσο για την αξιοποίηση του και κάποια χρήση ουσίας; Κάτσε να αναπλάσουμε το Μαρκόπουλο. Κάτσε να φτιάξουμε το καμμενο πολεμικο μουσείο. Κάτσε να φτιάξουμε το κτιρίο που αγοράσαμε για βιβλιοθήκη. Κάτσε να δουμε τι θα φτιάξουμε στο λόφο Καστέλι. Ένα ένα! Μην κοιτάς που έχουμε ξεκινήσει από τη βαφή των δρόμων… Πάμε για μεγάλα εργα

  3. Κάνει έργα γκρινιάζετε, δεν κανει έργα γκρινιάζετε, δεν παιρνει το οικόπεδο της ΑΒΕΑ γκρινιάζετε, παιρνει το οικόπεδο παλι γκρινιάζετε. Τι είστε εσείς ρε? Βγάλτε μπροστά την προσωπαρα σας και κατεβείτε για Δήμαρχος. Άραγε οι προηγούμενοι Δήμαρχοι τι έκαναν τα λεφτά μας? Τι έργα άφησαν?

    1. Θα έβγαζα την προσωπάρα μου αλλά θέλω να με προτιμήσουν για το σχολιασμό μου και όχι να με αγαπήσουν για την ομορφιά μου.
      Μή κόψουμε και την πολιτική καριέρα του ομορφόπαιδου… (δίαιτα να κάνεις γιατί ξεπροβάλλει μπάκα)

  4. Σύντεκνε όλα τα έργα που βλέπεις αυτή τη στιγμή να γίνονται στη πόλη ήτανε δρομολογημένα να γίνουνε από τον Βάμβουκα… Το οικόπεδο της ΑΒΕΑΣ ΄τώρα το αγοράσαμε ελπίζω ότι και αν γίνει να μην αφεθεί στη μοίρα του και γίνει στέκι περιθωριακών και τοξικομανών… Αν θα έκανε κακό μια ακόμα επένδυση εγώ διαφωνώ όσο πιο πολλές τόσο πιο καλά.

    1. Αυτο το ηταν δρομολογημενα δεν μπορω να το ακουω. 4 χρονια δρομολογια κανανε; Γιατι δε μιλαμε για κανα τεραστιο εργο κατι πεζοδρομια, κατι δρομους κτλ κτλ… Γιατι μεγαλα εργα ο Δημος δεν εχει δει!
      Οσο για το οικοπεδο κι εγω διαφωνουσα με την αγορα του και με τον ντορο και τον πολεμο που ειχε ανοιξει τοτε ο Δημαρχος, που τα χε βαλει με την Τραπεζα οταν αυτη ουσιαστικα αγορασε και εσωσε την ΑΒΕΑ απο το να την παρει κανενας αλλος επενδυτης ή να αφανιστει.
      Αλλα μην ειστε των ακρων ελεος πια. Η ξενοδοχειο ή στεκι αδυναμων, ξενοδοχειο ή καταληψη που λεγατε για τον Λοφο.
      Αμαν πια! Κι ας μην κανουμε και ολη την πολη ξενοδοχεια. Σε 50 χρονια δε θα ανηκει τιποτα πλεον στην κοινωνια των Χανιων. Θα εχουν ξεπουληθει ολα σε ΄΄ξενους» για να γινουν ξενοδοχεια. Να γινουν επενδυσεις φυσικα, αλλα προς οφελος και της κοινωνιας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook