Αίσχος… Βανδαλισμοί στην κατάληψη του εσπερινού ΕΠΑΛ στον Δαίδαλο – Εξοργισμένοι οι μαθητές | Photos

αίσχος-βανδαλισμοί-στην-κατάληψη-το-1357466

Εικόνες ντροπής έστειλαν στο zarpanews.gr μαθητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ στον Δαίδαλο, στα Χανιά.

Όπως αναφέρουν, κάποια άτομα που συμμετέχουν στην κατάληψη, παραβίασαν για τρίτη φορά το εργαστήρι γεωπονίας προκαλώντας σοβαρές ζημιές.

Σπασμένα συρτάρια, ξεπατωμένα δέντρα,φωτιά σε παλέτες, διαλυμένες τουαλέτες, είναι η εικόνα που αντίκρισαν όταν άνοιξαν τον χώρο, στο οποίο κάνουν μάθημα οι σπουδαστές του τομέα γεωπονίας οι οποίοι μεταφέρουν οργή και απογοήτευση για την εικόνα του εργαστηρίου.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Αίσχος… Βανδαλισμοί στην κατάληψη του εσπερινού ΕΠΑΛ στον Δαίδαλο – Εξοργισμένοι οι μαθητές | Photos

  1. Οι βανδαλισμοι εγιναν απο μαθητεςζκαμαριαζ του 2ου ΕΠΑΛ Χανιων, πρωινοι, οι οποιοι την προηγουμενη φορα αφησαν αναμμενες δηο ηλ σομπες και εφυγα! Φανταστειτε τι μπορουσε να γινει. Ο δ/ντης κ. Ψαραμης χαραμτηριζεται ως ηρωας με αυτους τους επικινδυνους! Εκτος των αλλων βανδαλισμων, χθες εκοψαν και ενα δεντφο για να κανουν με τα κλαδια πφοφανως προσανναμα! Που ηταν γυρω γυρω οι γειτονες για να δουν τα αισχ; Που ειναι η αστυνκμια; Απλες ερωτησεις που θα μεινλυν δυστυχως αναπαντητες! Φανταστειτε τους μαθητες μας μεγαλοι ανθρωποι, σοβαροι, του Εσλερινου ΕΠΑΛ να αντικρυζουν αυτες τις αθλιοτητες! Παρακαλω να δημοσιευτει αυτη η φωνη απελπισιας εμας των εκπ/κων του Εσπερινου ΕΠΑΛ που υπομενουμε αυτην γην κατασταση!

  2. Λεβεντες.Καταληψη κανουν το πρωι και μετα φευγουν.Ειστε πραγματικα γενια φλωρων.Ουτε καταληψη δεν κανετε σαν αντρες θελετε και γκομενες φλωροι
    Και εμεις στα νιατα μας καναμε καταληψεις κοιμομασταν εβδομαδες στο σχολειο και δεν καταστρεφαμε τιποτα.Δεν μας φταιει το σχολειο ζωα!

  3. Γιατι ο άμοιρος πολίτης φορολογούμενος μα πληρώνει της ζημιές στα σχολεία στις παιδικές χαρές και σε άλλους δημόσιους χώρους.α. ακόμη μείωση τροχαίων ατυχημάτων με την παρακάτω νομοθεσια…
    Νομοθεσία υπάρχει…Βούληση υπάρχει????Κάμερες σε δημόσιους χώρους: Δημοσιεύθηκε το Προεδρικό Διάταγμα 75/2020 (ΦΕΚ)
    Χρήση συστημάτων επιτήρησης με τη λήψη ή καταγραφή ήχου ή εικόνας σε δημόσιους χώρους..
    …Μεταξύ άλλων, το Διάταγμα προβλέπει:Σκοποί επεξεργασίαςΗ εγκατάσταση και λειτουργία συστημάτων επιτήρησης με τη λήψη ή καταγραφή ήχου ή εικόνας, σε δημόσιους χώρους, επιτρέπεται, σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 14 ν. 3917/2011, για τους εξής σκοπούς :α) Την αποτροπή και καταστολή των αξιόποινων πράξεων που προβλέπονται στις περ. β΄ έως δ΄ της παρ. 1 του άρθρου 14 του ν. 3917/2011. Στα εγκλήματα αυτά ανήκουν ιδίως τα αδικήματα που προβλέπονται στα κεφάλαια έκτο, δέκατο τρίτο, δέκατο τέταρτο, δέκατο πέμπτο, δέκατο έκτο, δέκατο όγδοο, δέκατο ένατο και εικοστό τρίτο του Ειδικού Μέρους του Ποινικού Κώδικα και τα κακουργήματα της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Αντικείμενο της καταστολής συνιστά και η απόδειξη τέλεσης αξιόποινων πράξεων και ταυτοποίησης του δράστη.β) Τη διαχείριση της κυκλοφορίας που περιλαμβάνει την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων στο οδικό δίκτυο, τη ρύθμιση της κυκλοφορίας οχημάτων, καθώς και την πρόληψη και διαχείριση τροχαίων ατυχημάτων….
    Όσοι ταξιδεύουν σε άλλες χώρες βλέπετε κάμερες παντού…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook