Αιρετοί του Δήμου Χανίων θα τρέξουν στα «Χιλιόμετρα Αγάπης» του Συλλόγου «Ορίζοντας» – Πώς να συμμετάσχετε | Video

αιρετοί-του-δήμου-χανίων-θα-τρέξουν-στ-1231603

Από τις 3 ως τις 6 Ιουνίου θα βρίσκεται σε εξέλιξη ο virtual ποδηλατικός αγώνας «Χιλιόμετρα Αγάπης», τον οποίο διοργανώνει ο σύλλογος εθελοντικής προσφοράς και στήριξης «Ορίζοντας».

Μήνυμα της διοργάνωσης είναι ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί.

Tην Τετάρτη έγινε γνωστό ότι αιρετοί του δήμου Χανίων θα συμμετάσχουν στον αγώνα το πρωί του Σαββάτου, ξεκινώντας από το ΚΑΜ με επικεφαλής τον δήμαρχο Χανίων.

Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να ποδηλατήσει όσα χιλιόμετρα επιθυμεί, σε όποια περιοχή διαλέξει και όσες φορές κι αν το αποφασίσει από τις 3 έως τις 6 Ιουνίου 2021 και να «προσφέρει» τα χιλιόμετρά του στην κοινή προσπάθεια.

Για τη δήλωση συμμετοχών οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα μέχρι και το βράδυ της Τρίτης 2 Ιουνίου: https://forms.gle/81ZCAsnj4Mgwc5J98

Με την ολοκλήρωση του αγώνα του, κάθε συμμετέχοντας πρέπει να αναρτήσει τη διαδρομή του ή φωτογραφίες από αυτήν, με #orizondas και @orizondas_chania στα προσωπικά του προφίλ στα socialmedia.

Με την ολοκλήρωση κάθε διαδρομής που θα ποδηλατήσει κάθε συμμετέχοντας, θα πρέπει να συμπληρώνει τα αντίστοιχα χιλιόμετρα στην παρακάτω φόρμα, ώστε να γίνεται η καθημερινή προσμέτρηση.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Κάθε συμμετέχοντας θα λάβει εξοπλισμό:

BibNumber Συμμετοχής

Βραχιόλι Διοργάνωσης

Μετάλλιο

Αναμνηστικό Έπαινο

Δείτε τι είπαν η κοινωνική λειτουργός του «Ορίζοντα», Ρούλα Δρακάκη, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Υγείας, Παιδείας και Πολιτισμού, Σοφία Μαλανδράκη και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Χανίων, Ελένη Ζερβουδάκη:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook