Αίρεται η ασυλία του Παύλου Πολάκη – Με μαντινάδα απάντησε ο πρώην υπουργός | Video

αίρεται-η-ασυλία-του-παύλου-πολάκη-με-1148722

Σαν πληγωθεί ο αετός να μην τον ελυπάσαι

θα ξανανοίξει τα φτερά και τότε να φοβάσαι

Με αυτή την μαντινάδα έκλεισε την ομιλία του στη Βουλή ο Παύλος Πολάκης λίγο πριν την ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας του

Την άρση της ασυλίας του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη αποφάσισε η ολομέλεια της Βουλής.

Υπέρ της άρσης της ασυλίας του Χανιώτη βουλευτή ψήφισαν 184 βουλευτές και κατά 109 βουλευτές.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής αναφορικά με τη νέα έγκληση που κατέθεσε ο Γιάννης Κουρτάκης εναντίον του, ο πρώην αν. υπουργός Υγείας είπε αρχικά πως αν έπρεπε να δώσει ένα σύνθημα για τη σημερινή συνεδρίαση, αυτό θα ήταν: «Μητσοτάκης, Όρμπαν, Μπολσονάρο καβάλα στην ακροδεξιά κι όποιον πάρει ο χάρος».

Υπενθύμισε ότι πριν 3 μήνες είχε διαβιβαστεί στη Βουλή η ίδια μήνυση από τον κο Κουρτάκη. Ωστόσο, επειδή ο εκδότης δεν κατάφερε να αρθεί η ασυλία του Π. Πολάκη γιατί «κάποιοι δεν ήθελαν να του κρατήσουν το φανάρι», κατέθεσε νέα έγκληση βάζοντας τους βουλευτές της ΝΔ «σαν μαριονέτες και φιγούρες του καραγκιόζη ενός θεάτρου σκιών» να ψηφίσουν προκειμένου να ικανοποιήσουν «αυτόν αλλά κι αυτόν που είναι από πίσω».

Θύμισε, επίσης, ότι μετά την αποτυχημένη απόπειρα άρσης της ασυλίας του τον περασμένο Σεπτέμβριο, «μόνο που δεν γονάτισαν για να ζητήσουν συγγνώμη» από τον Γ. Κουρτάκη οι Αδ. Γεωργιάδης, Γ. Λοβέρδος, Κ. Μπογδάνος, Μπ. Παπαδημητρίου, Φ. Πιπιλή, Θ. Ρουσόπουλος, Γ. Γεραπετρίτης, Δ. Μαρκόπουλος, Γ. Πλακιωτάκης αλλά και ο πρωθυπουργός που δήλωσε πως επρόκειτο για «αστοχία της Κ.Ο. που δεν θα επαναληφθεί».

Σημειώνεται ότι εκδότης και δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης έχει καταθέσει μήνυση και αγωγή σε βάρος του Παύλου Πολάκη για την ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, στην οποία ανέφερε «παρά τη λάσπη, παρά τα λεφτά που έριξε ο Κουρτάκης και διάφοροι τοπικοί σουπερμαρκετάδες εκεί κάτω για να με λασπολογήσουν, δεν τα καταφέρατε. Δεκαπέντε χιλιάδες Τετρακόσιοι ψήφοι, δεκαπέντε χιλιάδες καρφιά σε σας…».

3 thoughts on “Αίρεται η ασυλία του Παύλου Πολάκη – Με μαντινάδα απάντησε ο πρώην υπουργός | Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook