Airbnb: Πώς θα προσελκύσετε περισσότερες κρατήσεις – Τι ζητούν οι επισκέπτες

airbnb-πώς-θα-προσελκύσετε-περισσότερες-κρ-1146114

Η πανδημία έχει επιφέρει δραματικές επιπτώσεις στα ταξίδια και στον τομέα της φιλοξενίας ευρύτερα. Ωστόσο, οι νέοι οικοδεσπότες της Airbnb κατά την περίοδο της πανδημίας έχουν κερδίσει πάνω από 1 δισ.δολάρια.

Ποιες είναι, όμως, οι παροχές που πρέπει να προσφέρει ένα κατάλυμα της Airbnb για να έχει περισσότερες κρατήσεις;

Στο ερώτημα αυτό απάντησε η ίδια η εταιρεία, με σκοπό να βοηθήσει όσους σκέφτονται να γίνουν οικοδεσπότες για να εκμεταλλευτούν αυτήν την οικονομική ευκαιρία.

Όπως προκύπτει, οι παροχές που βοηθούν τους επισκέπτες να ζουν και δουλεύουν από οπουδήποτε, είναι οι πιο δημοφιλείς.

Ιδού, λοιπόν, ποιες παροχές ζητούνται περισσότερο και φέρνουν περισσότερες κρατήσεις:

** Το ασύρματο internet είναι η 4η κορυφαία αναζήτηση φέτος.

** Οι οικοδεσπότες που προσφέρουν χώρο εργασίας για Laptop έχουν 14% περισσότερες κρατήσεις από όσους δεν το κάνουν. Οι digital nomads και οι remote workers αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς.

** Όσοι προσθέτουν στις παροχές τη δυνατότητα μαγειρικής κερδίζουν 17% περισσότερες κρατήσεις από όσους δεν δίνουν αυτήν την παροχή.

** Καθώς συνεχίζεται η εξάπλωση της πανδημίας, οι επισκέπτες αναζητούν κατάλυμα με υπαίθριο χώρο για να έχουν μαζί τους κατοικίδια ζώα. Γι’ αυτό, οι  αναζητήσεις για σπίτια με κήπους και αυλές αυξήθηκαν κατά 343% σε σύγκριση με πέρυσι.

Γενικά, οι αναζητήσεις για σπίτια και καταλύματα που επιτρέπουν κατοικίδια ζώα έχουν αυξηθεί κατά 65% τους πρώτους μήνες του 2021 σε σύγκριση με την ίδια χρονική περίοδο πέρυσι.

Οι οικοδεσπότες που προσθέτουν αυτήν τη δυνατότητα εκτιμάται ότι θα έχουν 6% περισσότερες κρατήσεις κατά τους επόμενους μήνες σε σχέση με όσους δεν το κάνουν.

** Η ευελιξία στις κρατήσεις επίσης που προσφέρει ένα κατάλυμα “μετρά” στην απόφαση για κράτηση. Λόγω της αβεβαιότητας, εξαιτίας της πανδημίας, ο ενδιαφερόμενος ταξιδιώτης ενθαρρύνεται να κάνει κράτηση εάν υπάρχουν ευνοϊκές δυνατότητες για αλλαγές στις ημερομηνίες ή την τοποθεσία.

** Οι οικοδεσπότες που προσθέτουν τη δυνατότητα στον επισκέπτη να κάνει μόνος του τσεκ ιν θα έχουν 13% περισσότερες κρατήσεις.

** Οι οικοδεσπότες που προσθέτουν το Instant Book θα κερδίσουν 12% περισσότερες κρατήσεις από εκείνους που δεν το κάνουν.

Συμβουλές από Superhosts

Η Airbnb ζήτησε επίσης από superhosts να δώσουν συμβουλές για το πώς ένα κατάλυμα θα έχει υψηλότερη ζήτηση.

Η εμπειρία, λοιπόν, δείχνει ότι το τζακούζι έχει την υψηλότερη ζήτηση. Και μάλιστα σημειώνει αύξηση 79% από έτος σε έτος τα τελευταία χρόνια στις αναζητήσεις των επισκεπτών.

bnbnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook