Αινιγματική η Ιωάννα Μαλέσκου – Η ανάρτηση που προκάλεσε αίσθηση

αινιγματική-η-ιωάννα-μαλέσκου-η-ανά-1463503

Σε μία μακροσκελή ανάρτηση προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης η Ιωάννα Μαλέσκου, με τα λόγια της να προκαλούν ερωτήματα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η παρουσιάστρια, θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της λίγο πριν από την αυλαία της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και το τέλος της καθημερινής της εκπομπής.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου:

“Σπουδαίο πράγμα να μπορείς να κλείνεις τα αυτιά σου σε όσα κάποιοι «λένε» και να έχεις τα μάτια σου ανοικτά για εκείνα που «λένε για εσένα κάτι». Και μιας και στο εξής θα τα «λέμε» πιο… ανοικτά, ας διευκρινίσουμε κάτι που κατά καιρούς κάποιοι αναρωτήθηκαν για εμένα: Ποια είμαι στα αλήθεια. Είμαι η ίδια με διαφορετικές πλευρές. Να, όπως εδώ, σε κάθε φωτό η ίδια κι όμως τόσο διαφορετική(;).

Έτσι είναι ΟΛΟΙ οι άνθρωποι (υποθέτω). Δεν νομίζω να είμαι δα και τόσο «δύσκολη» να με καταλάβεις. Ή μήπως όχι; Βολικό να το «λες» όμως εκεί που «νομίζεις ότι σε παίρνει». Ειδικά αν ο/η αποδέκτης δείχνει να μην αντιδρά. Η ιστορία όμως έχει δείξει, ότι όλοι θέλουν το χρόνο και το χώρο (και) σε αυτόν τον «χώρο», για να κάνουν τα βήματά τους, ειδικά αν βασίζονται στις δικές τους πλάτες, ακολουθούν την καρδιά και το ένστικτό τους και κυρίως στέκονται στο ύψος τους (έλα το τιμημένο 1,70).

Τα φιλιά και την αγάπη μου. Τα λέμε αύριο”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook