Αιμιλία Υψηλάντη: «Ο Γιώργος Λιάνης ήταν παντρεμένος και άφησε μια οικογένεια για μένα»

αιμιλία-υψηλάντη-ο-γιώργος-λιάνης-ήτ-1325377

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Αιμιλία Υψηλάντη στον Κώστα Τσουρό όπου αναφέρθηκε στην πρόσφατη απόφαση του Αρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση Ρινόκερος, ενώ εξομολογήθηκε πως ο Γιώργος Λιάνης άφησε την οικογένειά του για εκείνη.

«Θα μπορούσαμε και πρέπει οι καλλιτέχνες σε ζητήματα που είναι κοινωνικού ή και πολιτικού χαρακτήρα να πάρουν την απόφαση να στερηθούν μερικούς τηλεθεατές και να δηλώσουν στην κοινωνία τι πρέπει να κάνουν. Όταν μας θαυμάζουν, θα πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτό και να πούμε ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούμε. Δεν επιτρέπεται κάποιος να είναι λαθρεπιβάτης και εμείς να πληρώνουμε το εισιτήριο», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η Αιμιλία Υψηλάντη δήλωσε: «Πιστεύω ότι ο συνάδελφος και το βάζω εντός εισαγωγικών πια το συνάδελφος γιατί ο συνάδελφος που δεν σέβεται το λειτούργημά του, το κοινό του, την εργασία των συναδέλφων του και το μεροκάματο των άλλων ανθρώπων, για εμένα λυπάμαι που το λέω γιατί είναι ταλαντούχος και εξαιρετικά χρήσιμος, θεωρώ ότι δεν ανήκεις στην οικογένεια των ηθοποιών πλέον».

Παράλληλα, η δημοφιλής ηθοποιός συνέχισε τις σκέψεις της για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη, λέγοντας: «Καταλαβαίνετε τι είπε ο συνάδελφος; Τι είναι αυτός; Hγέτης κράτους; Από που κι ως που έχει αυτό το δικαίωμα; Έχουν πολλοί άνθρωποι στη δουλειά μας υποφέρει και έχουν περάσει στενάχωρα σε παραστάσεις σεβόμενοι πρώτον το επάγγελμα και τους άλλους. Η τέχνη είναι για όλους; Αυτός ο οποίος δεν σέβεται την επιστήμη σιγά μην είναι το πρόβλημά του η τέχνη. Η επιστήμη προηγείται του θεάτρου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Αιμιλία Υψηλάντη.

Η Αιμιλία Υψηλάντη για τον έρωτα με τον Γιώργο Λιάνη

Στη συνέχεια η Αιμιλία Υψηλάντη μίλησε για τον ρόλο που έπαιξε ο έρωτας στη ζωή της. «Είμαι ένα ανθώπινο ον, γιατί έχω βιώσει τον έρωτα», δήλωσε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι τις θυσίες που κάνει κανείς στον έρωτα δεν τις αντιλαμβάνεται εκείνη τη στιγμή ακριβώς επειδή είναι ερωτευμένος.

Τότε ο Κώστας Τσουρός τη ρώτησε αν υπήρξαν άντρες που έκαναν μεγάλες θυσίες για εκείνη με την Αιμιλία Υψηλάντη να απαντάει πως αυτό δεν το γνωρίζει.

Οταν, όμως, εκείνος ανέφερε το όνομα του Γιώργου Λιάνη η ηθοποιός υπογράμμισε: «Ο Γιώργος Λιάνης είναι ειδική περίπτωση γιατί είναι από τους ανθρώπους, ο οποίος μιλάει συνέχεια για μένα και αυτό του το αναγνωρίζω. Καταπληκτικό. Δεν έχω ακούσει άλλον άνθρωπο να μιλάει συνέχεια για εμένα και τη σχέση μας με τέτοιον εκπληκτικό τρόπο. Ο Γιώργος Λιάνης έχει κάνει όχι απλώς θυσίες…Εγώ, όμως, το βίωσα ως κάτι φυσιολογικό, ούτε ο Γιώργος το κατάλαβε τότε ως θυσία. Είναι αυτό που σας είπα. Ο άνθρωπος όταν παίρνει μια απόφαση, όταν θέλει κάτι πολύ και κάνει μια ενέργεια, μπορεί να προκαλέσει και πολύ πόνο σε άλλους ανθρώπους. Αυτό μπορεί να μην το καταλαβαίνει καν», είπε η Αιμιλία Υψηλάντη και συνέχισε:

«Ο Γιώργος ήταν παντρεμένος και άφησε μια οικογένεια, αυτό δεν σας είπε ο Γιώργος μόνο, έτσι; Σας είπε ότι άφησε την πόλη που αγαπούσε πάρα πολύ, τη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν σας είπε ότι εγκατέλειψε μια οικογένεια γι’ αυτό. Δεν είναι θυσία αυτό, δεν υπάρχει θυσία. Αν κάνεις αυτό που επιθυμείς γιατί υπάρχει θυσία; Οι άλλοι υποφέρουν. Δική σου επιλογή είναι, μην το κάνεις, δεν σου είπε κανείς να θυσιαστείς σώνει και καλά».

«Εγώ του είπα πάρα πολύ απλά «να έρθεις κάτω στην Αθήνα», το θεώρησα απόλυτα φυσιολογικό. Η ελευθερία είναι δύσκολο πράγμα, διότι καμία σου πράξη δεν έχει μόνο καλό αποτέλεσμα. Κάποιος μπορεί από αυτή την πράξη να έχει ζημιωθεί ή και υποφέρει ή και πονέσει. Αλλά δεν έχει ο άνθρωπος άλλη επιλογή. Δεν ένιωθα κανένα βάρος γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του», κατέληξε η Αιμιλία Υψηλάντη

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook