Αιματηρό επεισόδιο στο Ρέθυμνο: Έτσι έγινε η συμπλοκή – Γιατί πυροβόλησε ο αστυνομικός

αιματηρό-επεισόδιο-στο-ρέθυμνο-έτσι-έ-1096644

Ο νεαρός άνδρας που μαχαίρωσε τον αστυνομικό νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο χωρίς να διατρέχει κάποιο κίνδυνο η ζωή του

Νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως αναφορικά με το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 29 Ιανουαρίου, έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο, δείτε ΕΔΩ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο αστυνομικός βρισκόταν στο μπαρ για διασκέδαση, όταν τέσσερις άνδρες φέρεται να διαπληκτίστηκαν έξω από αυτό, με τον ένα να κρατά μαχαίρι. Ο αστυνομικός με πρόθεση να τους χωρίσει από τον καβγά, μπήκε στην μέση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι από το μαχαίρι ενώ στη συνέχεια φέρεται να πυροβόλησε αυτόν που το κρατούσε για να τον αφοπλίσει.

Ο νεαρός τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος, με την ζωή του να βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον νεαρό μετεφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες καθώς το τραύμα φέρει στο χέρι του είναι ελαφρύ.

Η αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη όλων των εμπλεκόμενων στο συμβάν, των τεσσάρων ανδρών και του αστυνομικού.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Αιματηρό επεισόδιο στο Ρέθυμνο: Έτσι έγινε η συμπλοκή – Γιατί πυροβόλησε ο αστυνομικός

  1. Ο δε αστυνομικος , εφοσον βρισκοταν στο μπαρ για διασκεδαση ,ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ???? ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ , ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ….????? ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΡΟΣ ??????????????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook