Αιματηρό επεισόδιο στο Καβούρι – Στα χέρια δύο επιχειρηματίες, νεκρός 47χρονος έξι ώρες μετά

αιματηρό-επεισόδιο-στο-καβούρι-στα-1008658

Αιματηρό επεισόδιο με τραγική κατάληξη σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή το απόγευμα στην πυλωτή συγκροτήματος κατοικιών στο Καβούρι, όταν δύο επιχειρηματίες, ένας 26χρονος και ένας 47χρονος, πιάστηκαν στα χέρια μετά από λογομαχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 26χρονος φέρεται να επιτέθηκε με γροθιές στον 47χρονο ο οποίος έχασε την ισορροπία του και αιμόφυρτος έπεσε στο έδαφος.

Με παρέμβαση του φύλακα και των άλλων κατοίκων του συγκροτήματος ηρέμησαν τα πνεύματα, ήρθε το ΕΚΑΒ, οι τραυματιοφορείς προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον 47χρονο ο οποίος, όμως, αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, παρόλο που είχε χτυπηθεί στο πρόσωπο και αιμορραγούσε.

Ο άνδρας επέστρεψε μετά από λίγο στο δωμάτιό του, και στις 12.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας βρέθηκε νεκρός από τον φύλακα του συγκροτήματος στο κρεβάτι του.

Αναζητήθηκε από την ασφάλεια ο 26χρονος στο πλαίσιο του αυτοφώρου αλλά δεν εντοπίστηκε. Σε βάρος του σχημάτισε η ασφάλεια δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη, ενώ το απόγευμα της Πέμπτης (5/3) παρουσιάστηκε στην ασφάλεια Βάρης – Βουλιαγμένης και απολογείται αυτή την ώρα στον εισαγγελέα.

Αναμένεται ιατροδικαστική έκθεση αν ο θάνατος προήλθε από τα χτυπήματα ή αν ήταν συνδυασμός των χτυπημάτων με κάποια παθολογική ασθένεια από την οποία έπασχε ο 47χρονος.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook