Αίγινα: Viral το αυτοκίνητο που πήγε για… μπάνιο – Έφτιαξαν ανθρώπινη αλυσίδα για να το βγάλουν από τη θάλασσα | Video

αίγινα-viral-το-αυτοκίνητο-που-πήγε-για-μ-1709851

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη την Παρασκευή 10/6 στην Αίγινα με αυτοκίνητο που κατέληξε στη θάλασσα. Το πιθανότερο είναι ο οδηγός να ξέχασε το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να κάνει ένα… μπανάκι.

Όταν κάτοικοι του νησιού αντιλήφθηκαν τι συνέβη, αντέδρασαν άμεσα. Σκέφτηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα να δέσουν το αυτοκίνητο από μια βάρκα που βρισκόταν στο σημείο και να μετακινήσουν το όχημα προς την στεριά. Όμως, τα νερά ήταν ρηχά και η βάρκα δεν μπορούσε να ρυμουλκήσει το ΙΧ μέχρι έξω. Έτσι οι λουόμενοι αποφάσισαν να σχηματίσουν μια ανθρώπινη αλυσίδα και τράβηξαν το αυτοκίνητο με έναν ιμάντα. Για την ακρίβεια, κάποιοι είχαν πάει μπροστά από το αυτοκίνητο και το έσπρωχναν προς τα έξω, και παράλληλα η δεύτερη ομάδα “κρούσης” ήταν από την πλευρά της στεριάς και τραβούσε με το σχοινί το λευκό ΙΧ.

Το περιστατικό καταγράφηκε από περαστικό ή κάτοικο της περιοχής, με το βίντεο από την πρωτότυπη ρυμούλκηση να ανεβαίνει στο Τiktok και να γίνεται viral. Μάλιστα, το βίντεο «ντύνει» μουσική από την ταινία «Η Αλίκη στο Ναυτικό», ενώ υπάρχει η επισήμανση: «Το χειρόφρενο μην ξεχάσεις bro».

Η παρακάτω ανακοίνωση του Λιμενικού προφανώς δεν…αποτυπώνει όσα συνέβησαν στην Αίγινα

«Διαπιστώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Αίγινας, η πτώση Ι.Χ.Ε οχήματος, στη θαλάσσια περιοχή εντός του κεντρικού λιμένα ν. Αίγινας, άνευ επιβαινόντων.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώνοντας ότι το ανωτέρω όχημα ήταν ημιβυθισμένο και επέπλεε, ενώ με τη συνδρομή ιδιωτικού σκάφους μετακινήθηκε με ασφάλεια στην παραλία «ΑΥΡΑ», πλησίον του λιμένα ν. Αίγινας.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αίγινας ενώ από το συμβάν δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, δεν διαπιστώθηκαν υλικές ζημιές σε τρίτα πράγματα ή άλλα οχήματα και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση ή οποιοδήποτε πρόβλημα στην ασφάλεια ναυσιπλοΐας».

Το βίντεο όμως από την Αίγινα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου είναι επικό.

@maraislabonita Μια βολτα στο λιμανι της Αιγινας κανεις; #aegina #aeginaisland #islandertiktok #tiktok #car #caraccident #fun #funnyvideos #funny #summer #summer2023 ♬ Vougiouklaki…O glares – Savouidaki.m

 

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook