Αιχμές Κικίλια για υπουργούς που… «μπαίνουν στα χωράφια» της επιτροπής

αιχμές-κικίλια-για-υπουργούς-που-μπ-1205436

Ο Neo πολλάκις έχει ενημερώσει τους αναγνώστες του για το πόσο κοντά στην επιτροπή των ειδικών βρίσκεται ο Βασίλης Κικίλιας και πόσο ενοχλείται όταν βλέπει συναδέλφους του υπουργούς να… παριστάνουν τους λοιμωξιολόγους, προαναγγέλλοντας τί θα ανοίξει, πώς και πότε.

Χθες, λοιπόν, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο υπουργός Υγείας δεν παρέλειψε, με πολύ έμμεσο αλλά σαφέστατο τρόπο, να τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο που να αποτελεί αιχμή για όσους υπουργούς… «λοιμωξιολογούν».

Η ερώτηση αφορούσε στο αν θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό και η απάντηση Κικίλια είναι η εξής: «Το τι θα γίνει το Πάσχα δεν έχει ακόμα συζητήσει από την Επιτροπή. Όταν έρθει η ώρα θα εξετάσει τα δεδομένα και θα εισηγηθεί αναλόγως. Και έχω συνειδητά επιλέξει εδώ και έναν χρόνο να μην μπαίνω “στα χωράφια της”», επισήμανε χαρακτηριστικά, θέτοντας την προσωπική του στάση σε… αντίστιξη με ό,τι κάνουν άλλοι υπουργοί.

Με άλλα λόγια, χωρίς να το… πει, κατηγόρησε μέλη του υπουργικού συμβουλίου πως… «μπαίνουν στα χωράφια της επιτροπής». Και ο νοών, νοείτω…

matrix24.gr 

One thought on “Αιχμές Κικίλια για υπουργούς που… «μπαίνουν στα χωράφια» της επιτροπής

  1. Εδώ έχουν ήδη προαποφασίσει με την ΕΕ Πότε θα ανοίξει ο τουρισμός αλλά δεν έχει συζητηθεί στην Επιτροπή για το Πάσχα?! Πόσο δούλεμα πλέον? Εξάλλου οι ίδιοι της Επιτροπής βγαίνουν και λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook