Αιχμές Άδωνη κατά Δένδια ξανά για το Turkaegean

αιχμές-άδωνη-κατά-δένδια-ξανά-για-το-turkaegean-1477217

Μετά τους New York Times και η Le Monde φέρει τουρκική διαφήμιση με το συγκεκριμένο σήμα και ο υπουργός Ανάπτυξης δεν έχασε την ευκαιρία να εκτοξεύσει εκ νέου βέλη κατά του υπουργού Εξωτερικών

Μαίνεται η εσωτερική διαμάχη στο στρατόπεδο της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τον εμπορικό όρο Turkaegean, αλλά το βλέμμα στραμμένο στις εκλογές και την επόμενη ημέρα για το κόμμα της Πειραιώς.

Μετά τους New York Times και η εφημερίδα Le Monde φιλοξένησε διαφημιστική καταχώρηση της Τουρκίας προκαλώντας κραδασμούς στην κυβέρνηση, όμως ο Άδωνης Γεωργιάδης έσπευσε, όπως έκανε και πριν από λίγες ημέρες, να πετάξει το μπαλάκι από πάνω του και να «δείξει» ως υπεύθυνο για το φιάσκο τον Νίκο Δένδια.

Σε σχετική ανάρτησή του ο υπουργός Ανάπτυξης σημειώνει ότι «εάν οι Τούρκοι θέλουν να κάνουν διαφημίσεις που γνωρίζουν ότι μας ενοχλούν, η αντιμετώπιση αυτής τους της ενέργειας δεν είναι του Υπουργείου Ανάπτυξης αλλά του Υπουργείου Εξωτερικών. Εμείς αναλάβαμε, καθ´υπέρβαση των αρμοδιοτήτων μας, την οργάνωση των νομικών μας ενεργειών για το Σήμα, θα κριθούμε από την κατάληξη αυτών των ενεργειών, όπου η υπόθεση έχει πολύ δρόμο ακόμη, αλλά είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Αυτή, άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Γεωργιάδης αφήνει υπόνοιες κατά του Νίκου Δένδια, με τα χτυπήματα να κρύβουν κάτι περισσότερο από την αποποίηση ευθυνών για ένα ακόμη φιάσκο.

efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook