«Αιχμάλωτοι» των… Mercedes οι Χανιώτες | Photos

αιχμάλωτοι-των-mercedes-οι-χανιώτες-photos-979347

Μπορεί να άλλαξε η χρονιά και να μπήκαμε σε νέα δεκαετία, όμως οι «γαϊδουρίστας» των Χανίων, συνεχίζουν να δρουν και να συμπεριφέρονται πέρα από νόμους και λογική. Το πρωί της Τετάρτης μάλιστα, στην περιοχή των Δικαστηρίων κυκλοφορούσαν όχι μόνο… ξεσαμάρωτοι, αλλά και με πολυτελείς Mercedes.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr οι ένοικοι αυτού του σπιτιού στην οδό Πλ. Πυθαγόρα,  αισθάνονται ως… αιχμάλωτοι στο ίδιο τους το σπίτι, αφού δεν μπορούν να βγουν, αλλά ούτε και να εισέλθουν σε αυτό.

Για αυτό, ας είναι καλά, οι δύο ασυνείδητοι οδηγοί, που πάρκαραν τα αμάξια τους κλείνοντας έτσι την ιδιωτική είσοδο-έξοδο πάρκινγκ του σπιτιού, αδιαφορώντας για τις απαγορευτικές σημάνσεις στάθμευσης.Ωστόσο, κάποιος συμπολίτης μας, αγανακτισμένος  από την ασεβή συμπεριφορά του οδηγού, «στόλισε» την πολυτελή Μercedes Kompressor, κολλώντας στο παρμπρίζ της ένα χαρτί με την λέξη «ΓΆΪΔΑΡΟΣ»!

zarpanews.gr

4 thoughts on “«Αιχμάλωτοι» των… Mercedes οι Χανιώτες | Photos

  1. Το σημείο εκεί δεν έχει καν πεζοδρόμιο, ούτε σήμανση. Ο καθένας κάνει ότι θέλει. Ο ένας βάφει απαγορευτικά κι ο άλλος παρκάρει όπως τον βολεύει.

  2. Σε όλα τα ιδιωτικά γκαραζ, μαζί με το απαγορευτικό, πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός αδείας που έχει λάβει ο ιδιοκτήτης από τον Δήμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook